Hur du använder Polering motorhuvar

Polering är ett avgörande skede av någon bil-vård regim. Ett bra sätt att göra en grundlig polering rutin är att använda en motordriven buffert försedd med en polering motorhuv över en polering pad. Motorhuven är tillverkad av extra-mjuka tyger som är särskilt utformade för att fungera med lack. Använda motorhuven kan du fördela olika polermedel som kommer att lämna din bil med en proffsig glans. Saker du behöver
Ström buffert
Polersvamp
Polering motorhuvar
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Anslut strömkabeln buffert till en strömkällan, och anslut polerplatta till huvudet. Skjut dynan montera ner på huvudet tills bindan sitter säkert på plats.
2

Skjut polering motorhuven över plattan så att kanterna linda runt och hålla tätt på bufferten. Om din motorhuv har resår runt kanterna, kommer huven att hålla sig på plats, men om det finns en dragsko, kommer du att dra i trådarna hårt för att få rätt passform.
3

Placera 1 tsk. av polish var som helst på sidan av motorhuven som berör bilen. Det gör inte någon skillnad där du sätter föreningen som huven kommer att snurra och flytta polska runt.
4

Placera bufferten platt mot din bil så hela motorhuven är i kontakt med färgen . Använd ett lätt tryck för att hålla bufferten på plats, men inte driva motorhuven mot bilen. Om du arbetar på ett hörn eller annan ojämn yta, se vilken del av motorhuven som vidrör bilen är helt platt på färgen.
5

Slå på strömmen buffert, och flytta motorhuv i sidled åtta motioner. Arbete i en 2-fot bred ruta i taget för korrekt fördelning. Håll polering tills all polish från dynan är på bilen. Applicera mer polish på motorhuven som behövs och arbeta dig över hela bilen på samma sätt.
6

Ta bort den använda motorhuven och ersätta den med en ren. Försiktigt arbete den ren mot bilen för att ta bort polish rester med samma rörelse som tidigare men utan någon förening. Slå ut motorhuven för en ny om det blir för smutsigt eller full av rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121930.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.