Hur man tar bort en Nackstöd

En nackstöd kan vara en användbar utrustning att ha i bilen, särskilt bakom förarsätet. Om du använder det en hel del, det finns en chans att slitage av användning kommer att göra det rippa eller förlora sin stabilitet. I så fall skulle du behöva ersätta den. Detta är inte ett komplicerat arbete och du behöver inte en förståelse för auto mekanik för att ta bort den gamla nackstödet så att du kan sätta på en ny. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
guldsmedsaffär skruvmejsel
Visa fler instruktioner
ett inlägg nackstöd
1

Skjut dina händer under huvudstödet stoppning och lyft den upp till den första positionen.
2

Lokalisera knappen på den plana delen av sätet intill nackstödet inlägget. Tryck på knappen och håll den nere.
3

Dra nackskyddet uppåt och ut ur sätet tills tjänsten är fri från basen.
Double Post nackstöd med en knapp på Base
4

Lyft nackstödet så högt upp som möjligt och inspektera basen av stolparna. Hitta den lilla skåran på botten av inlägget utan knappen.
5

Skjut änden av skruvmejseln i skåran på botten av inlägget och tryck på knappen samtidigt. Se till att skruvmejseln trycker på strömbrytaren i facket.
6

Lyft nackstödet upp från sätet medan du håller skruvmejseln och knappen på plats. Ta bort skruvmejseln när nackstödet inläggen är ur sätet.
Dubbel post nackstöd med nr på basen
7

Dra nackskyddet uppåt så högt du kan . Du behöver så mycket tillgång till basen av de tjänster som möjligt.
8

Titta på locken runt stolparna och hitta ett litet hål på varje inlägg. De kommer antingen att vara på sidan eller baksidan av varje lock.
9

in spetsen på juvelerare skruvmejsel i det vänstra hålet i locket. Tryck skruvmejseln i att trycka på strömbrytaren inne.
10

Dra upp vänster nackstöd inlägget tills det kommer ut ur sätet. Upprepa samma steg med höger sida för att helt ta bort nackstödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121764.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.