Återställa Vinyl Car Trim

Skötsel och lite förebyggande yttre underhåll kommer att skydda din vinyl bil trim från hårt väder, väg tjära och de hårda strålar från solen. Behandlingar som är tillgängliga för vinyl trim tillämpas regelbundet kommer att hålla den från att Avtrubbning och uttorkning i elementen. Härdad vinyl trim blir oflexibelt och lätt kan spricka och chip om inte mjuknat och skyddas. Återställ uttorkade bilen trim genom att först omvårdnad tillbaka till hälsa, sedan följa upp med en vinyl Protectant att hålla det ser kor. Saker du behöver
Mild avfettningsmedel
Biltvätt rengöringsmedel
Bil karda
mjuk borste
vatten
Mikrofibertrasor
Tire dressing
Vinyl trim Protectant

Visa mer instruktioner
1

blötläggningsmedlet tråkig vinyl trim med ett milt avfettningsmedel, gör det möjligt att sitta på trim i fem minuter innan du tar bort. Avlägsna avfettningsmedel med en kvalitet biltvätt rengöringsmedel appliceras med en bil mitt.
2

Ta tufft, inbäddade smuts och fett med en mjuk borste, flytta den i cirkelrörelser över trim att frigöra föroreningar. Undvik att repa billack med borsten som du arbetar på området.
3

Skölj vinyl trim med varmt vatten och torka noga med en mikrofiberduk.
4

Applicera en liten skvätt däck dressing på en mjuk trasa. Gnid trasan över trim, gnugga klä långsamt i vinyl fibrerna. Applicera mer dressing som du arbetar över området, men undvik oversaturating det.
5

Låt däcket dressing att sitta på trim i 24 timmar. Använd en mjuk trasa för att ta bort eventuella dressing nästa dag.
6

Applicera en generös mängd av en nongreasy vinyl skyddsmedel på en mikrofiberduk. Jämna ut skyddande över trim, använda tillräckligt för att täcka hela ytan av vinyl. Tillämpa varje månad för att hålla din trim skyddas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121445.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.