Hur man använder en buffert för Auto Paint

Många bilägare vill ha sina fordon ser sitt allra bästa. En del av att hålla ett fordon letar nytt är att upprätthålla glans. Vaxning en bil med en buffert är ett bra sätt att få glans du vill, samtidigt som man undviker överdriven kroppsarbete. De flesta husägare kan hålla sina bilar "måla skiner med en buffert och tillbehör som de kan köpa på lokala bildelar butiker eller hem. Saker du behöver
Random orbital buffert
Maskeringstejp
flytande bilvax
Wax appliceringskudden
vaxborttagning Slang pad Mössor och vatten källkodspaketet Torkning handdukar

Visa mer instruktioner
1

ta fordonet till biltvätt och har bilen noggrant rengjorda. Buffertar fungerar bäst på ytor som är fria från buggar och vägsmuts. Parkera bilen på en skuggig plats med tillräcklig arbetsyta så att du kan gå runt hela fordonet. Aktivera parkeringsbromsen.
2

köpa eller hyra en slumpmässig orbital buffert. Dessa buffertar spinn vid lägre hastigheter än makt buffertar och minska sannolikheten för färg brännskador eller märken virvel. Addera 3

Applicera maskeringstejp för att alla sömmar på fordonet såsom skarven mellan huven och fendrar. Tillämpa maskeringstejp förhindrar vaxet från att läcka in i sömmarna och orsakar långa rengöringar efter kratsning.
4

Squirt en liten mängd flytande vax på fordonet. Arbetet med små områden på en tid, till exempel en fjärdedel av huven. Bilvax är utformad för att användas i små mängder, så kom alltid ihåg att mindre vax är bättre än mer vax.
5

Placera vax applikator pad på slumpmässiga omloppsbanor buffertdynan. Sakta spred vaxet i det önskade arbetsområdet för att undvika stänk runt som en ÄGGVISP när du startar den slumpmässiga omloppsbanor bufferten. Starta bufferten efter vaxet sprids. Låt bufferten att sprida vaxet i arbetsområdet. Upprepa denna process på hela bilen tills den är helt vaxad. Låt vaxet torka till en dimma.
6

Placera dynan vaxborttagning på slumpmässiga omloppsbanor buffertdynan. Ta bort vaxet med längsgående stroke, vilket gör att slumpmässiga omloppsbanor buffert för att göra jobbet. Tryck inte den slumpmässiga omloppsbanor bufferten i färgen, och fungerar inte i cirkulära rörelser. Helt ta bort all vax från fordonet.
7

Ta bort maskeringstejpen. Skölj och torka fordonet att avlägsna eventuell kvarvarande vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121455.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.