Hur Anpassa Bil Tallrikar

Om du vill anpassa din bil, ett enkelt sätt att göra det är att ersätta den ram registreringsskylt med en mer personlig. Du kan använda den för att visa andra förare dina intressen, främja en sport eller hobby, eller bara skapa lite kul att få andra att skratta. Med lite eftertanke, kan du anpassa registreringsskyltar från generalagenten eller den tidigare ägaren med en som speglar din egen personlighet. Saker du behöver
Papper
Pen
LED lampor
Visa fler instruktioner
1

Undersök lagarna i ditt tillstånd innan du fortsätter. Department of Motor Vehicles i ditt hemland kommer att berätta vad begränsningar och krav måste beaktas när det gäller att anpassa din registreringsskylt. Vissa ord eller fraser kan förbjudas och vissa stater kan inte tillåta att någon anpassning alls. Frågor om storlek och färg kommer också att omfattas.
2

Sammanställ en lista över kundanpassa idéer och skriva ner dem. När du faktiskt skapar en personlig skylt, kanske du inte gillar den färdiga produkten, så det är bra att ha några back-up idéer. Om du har fastnat för idéer, tänka på en hobby eller ett bra minne. Tänk om de andra funktionerna i din bil samt - inklusive dess färg och någon inredning eller tillägg. Se till att alla ord eller bilder du väljer lätt kan läsas, och välj ett tema som du kan leva med under en tid framöver.
3

Kolla in auto delar av lokala avdelningen butiker för idéer och priser. Platser som Walmart, eBay och Amazon kan ha ramar som du enkelt kan anpassa. Dessa kommer med bokstäver än vad som kan läggas och flyttas runt för att skapa någon fras du gillar. Detta är föremål för statens lag, så se till att kolla med din lokala DMV.
4 online

Forskning anpassade bil tillbehör butiker om du vill spendera mer pengar och få en snyggare look. Autoplates.com eller Autoanthing.com är två exempel. Kontrollera avsnittet Resurser för länkar. Dyrare alternativ kommer att omfatta ramar tillverkade av olika metaller, kit installation, och kommer att erbjuda ett större utbud av färger och stilar. Dessa nätbutiker kommer också att du kan visa en anpassad bil platta innan de köper den. Använd de ord och fraser som du skrev ned tidigare och se hur de ser ut i detta valda ny design. Du kan då göra inköp när du är färdig med utformningen av bilen plattan.
5

Lägg lampor till din registreringsskylt för en ännu mer individuell look. Du kan även se sådana plattor på nätet när du gör din forskning. Du kan lägga till lampor själv, eller har det gjort på en lokal anpassad bil affär. Enkla LED string lampor kan läggas till på insidan av ramen för att skapa en unik registreringsskylt. Tyvärr, de är också olagligt i vissa stater, så se till att du noggrant har kontrollerat din statens DMV innan du köper och installerar lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121809.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.