Hur fixar Faded Billack

En bils färg bleknar på grund av en kombination av tid och ultravioletta strålar från solen. Givet nog av alla dessa faktorer, kommer även en vacker, klarröd lack sluta som en tråkig bleka, rött. Detta kommer att ske snabbare på äldre bilar, eftersom de oftast inte har en klarlack som skyddar den initiala lack. Lyckligtvis, i ungefär en helg, kan du återställa mest bleka färg jobb. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Chamois polish
bil eller polermedel
Frotté
Visa fler instruktioner
Basic
poleringsteknik
1

Tvätta bort smutsen i ditt fordon med biltvätt tvål och en svamp. Se till att du rensa bort allt du kan, eftersom detta kommer att ha en direkt inverkan på hur väl du kan reparera den bleka färgen.
2

Torka av bilen med ett sämskskinn. Gör detta i skuggan för att undvika vatten fläckar från solen torkar vattnet för snabbt.
3

Välj antingen ett polskt, ett polermedel, eller en gnugga förening. En polish är utformad för att städa upp mindre detaljer, medan ett polermedel bort det första lagret av färg, vilket gör att nästa, opåverkad skikt att lysa igenom. En gnugga förening gör samma jobb som en polermedel, bara det är långt mer slipmedel och bör endast användas en sista utväg, eftersom det kan bandet genom alla färgskikt.
4

Applicera polish eller förening till fordonet med antingen en frotté eller applikatorn som följer med polish. Använd rak rygg-och-tillbaka stroke. Gör detta i sektioner, som arbetar på ett visst område av fordon åt gången. Efter polering som del av fordonet, ta bort polish innan du börjar på en annan.
5

Skölj bilen ner med varmt vatten för att avlägsna överflödigt polish.
6

Dry bilen med sämskskinn. Återigen, gör detta i skuggan för att undvika vattenfläckar.
7

Ansök karnaubavax, och putsa bort det med en mjuk trasa. Om din bil inte lysa som ny, kan du behöva måla om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121755.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.