Vad är involverad i bilrekonditionering ?

Bilrekonditionering är den fina konsten att göra en bil se så bra som möjligt genom en god inre och yttre rengöring. Bortom grunderna , kan andra tjänster inkluderar lätta karossen , som att ta bort dings eller märken måla kvar av andra bilar . Exteriör Rengöring

Det första steget i alla detaljer jobb är att få utsidan så ren som möjligt . Beroende på detailer , kan detta innebära en körning genom en mekanisk biltvätt . Mest stolta över att ge bilen ett bra handtvätt som täcker kroppen, fönster och hjul . Detailers kan ansöka vax och andra skyddsmedel till kroppen, hjul och däck om det är lämpligt .
Invändig rengöring

Precise tjänster varierar beroende på företag , men beskriver interiören inkluderar vanligen en god rengöring av interiören mattan , ta bort skrapmärken på dörren märkplåtens och behandla tyg, läder och mattor för att säkerställa gott skick och hållbarhet .
Övriga tjänster

Clay spärra är en annan vanligt förekommande bilrekonditionering tjänsten . Clay spärra använder en speciell typ av lera är avsedda att tillämpas på billacker . Leran avlägsnar smuts och skräp från vägen och återställer färgen till en utställningslokal finish. Vissa detailers utför också lätta karossen , som att ta bort små stötar och märken måla från andra bilar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121754.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.