Hur man tar bort motorolja Off din billack

Detailing din bil kan vara en avkopplande upplevelse, men att glädje kan snabbt förvandlas till ilska om du spiller motorolja på din färg. Även om det inte kommer att skada ytan om det snabbt rensas upp, är det ofta svårt att få oljan bort av färg och rensas upp fullständigt. Men om du följer rätt steg, kan du ta bort motorolja från din färg i ca 45 minuter. Saker du behöver equipment shop trasor
Automotive renare /avfettningsmedel
Automotive detalj bespruta
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Torka upp någon olja som är kvar på färgen med hjälp av butiken trasor. Få så mycket motorolja bort av fordonet som möjligt, vilket ger dig bara en oljefilm för att ta itu med.
2

Spray fordonsindustrin renare /avfettningsmedel på bilen och torka bort det med hjälp av någon av de microfiber handdukar. Detta bör bryta ner oljan väsentligen och få filmen bort av fordonet. Ofta vrid microfiber handduk så att du alltid tvättar med en ren yta.
3

Applicera fordonsindustrin beskriver spray på den målade ytan.
4

Rengör den beskriver sprayen med en ren microfiber handduk, arbetar den i ett cirkulärt mönster och ofta vrida handduken så att du alltid har en ren yta.
5

Titta ner på sidan av fordonet vid en brant vinkel, efter reflektioner i lacken. Om området som hade olja spillts ut på den ser likadan ut som resten av färgen, då jobbet är klart. Om reflektion snedvrider eller ser konstig ut, sedan upprepa rengöringen igen. Oljan är snedvrider reflektion och är inte helt off ännu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121222.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.