Hur ansöker teflonbehandling

Teflon beläggningar används för att ge bilens lack en klar men stark skyddande yta. Den Teflon beläggning bidrar stöta bort vatten och förhindrar smuts från att fastna på ytan av färgen. Denna process kommer att ta större delen av en eftermiddag, men kommer att ge dig år av service och spara pengar på räkningar lackreparationer. Som med alla andra bilrockar, är ansökningsprocessen bäst på en klar, solig dag. Saker du behöver
Teflon vax sprayflaska
trädgårdsslang
vatten
Tvål
Rags
Handdukar
Visa mer Instruktioner
1 < p> Kör din bil på ett tydligt område där man kan tvätta den ut i trafiken, din uppfart skulle vara en idealisk plats. Skölj bort all smuts och löv från bilen med en spray från din vattenslang. Se till att dina fönster är rullade hela vägen upp i förväg.
2

Tvätta bilen ner med en tvållösning. Använd en trasa för att skrubba nerför utsidan av bilen. Kom i sömmarna och eventuella spår på ytan för att rengöra svåra att nå platser. Tvätta hela utsidan av bilen och hjulen också. Även om området inte kommer att vara teflonbelagd, är det fortfarande en bra idé att tvätta det. Torka bilen av ordentligt med handdukar, vatten kvar på färgytan kan störa Teflon beläggning ansökan
3

Skaka teflonspray kan för att blanda Teflon lösningen före användning.. Tryck på avtryckaren och spraya Teflon beläggning på färgen med stadiga fram och tillbaka strömmar. Fortsätt sprutning tills hela målade ytan på bilen är belagd med en tunn film. Den Teflon film måste torka utan störningar, så fungerar inte på en regnig dag eller under ett träd. Den tid det tar för beläggningen att torka beror på märket på Teflon beläggning du använder, men några timmar ska göra.
4

Använd en ren trasa för att gnugga bort Teflon vax. Detta avtorkning tar bara bort överskottet. Den Teflon beläggning som har anslutit sig till lack kommer inte att komma med en lätt gnugga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121904.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.