Betydelsen av Car Detailing

Det finns inget som utseende, känna och lukta på en helt ny bil. Glänsande färg, färska plastdelar som inte är bleka eller repad och även obefläckade hjul och däck gör en ny bil ser obefläckade. Naturligtvis börjar den minut en bil som används regelbundet är den minut det börjar bli van. Medan det finns inget sätt att verkligen hålla en bil ser helt ny, det finns en stor skillnad mellan en bil som har minutiöst omhändertagna och en som har försummats. Detailing bilen regelbundet, eller har detta arbete görs av en professionell, bör betraktas som en del av bilens underhåll. Utseende

Den primära betydelsen av regelbundet och grundligt beskriver ett fordon är alla viktiga curbvädjan. En nyligen rengjort och vaxad bil ser bra ut, och om det har verkligen detaljerade ner till, eh, detaljer, fortsätter det att se bra ut vid ytterligare inspektion. Även en bil kommer aldrig verkligen vara helt nya så fort den lämnar showroom (om de inte förvaras i en hermetiskt tillsluten garage), beskriver det regelbundet kommer att se till att det ser ut så nära ny som möjligt. Vaxning bevarar färgen, och behandla de mjuka plastdetaljer med plast dressing säkerställer att de ser sitt bästa, liksom. Om du arbetar i en bransch där framträdanden är viktiga, kan utseendet på din bil vara en reflektion av dig och din inställning till livet. Addera komforten

någonsin satt i en dammig, smutsig bil interiör, ankel-djupt i gamla McDonalds till-go påsar och torkade ut pommes frites? Det är inte kul. En noggrant detaljerad interiör är en mycket trevligare plats att vara, och ser hur så många människor tillbringar timmar och timmar i sina bilar pendling och springa ärenden, bör en ren interiör prioriteras. En bil interiör bör regelbundet dammsugas och plaster behandlades med Armor All eller en liknande produkt för att minimera lukter. Läder ytor bör behandlas med läder Protectant, liksom. Dessa åtgärder kommer att bidra till att bilens interiör inte torkar ut och spricker med tiden.
Enkelt underhåll och rengöring

Din mekaniker förmodligen kommer att tacka dig om du har bilens motorrum, och även underredet regelbundet detaljerade. En ren bil är mycket lättare och mindre kladdigt att arbeta med, och det gör det också mycket lättare att hitta frågor som kylmedel och läcker olja. Om din motor är belagd i blöt smuts och sot, precisera platsen för något som liknar en läckande ventil lock kan vara näst intill omöjligt. Dessutom kommer bultar och fästelement vara mer benägna att gripa på plats om de är belagda i smuts. Ett rent motorrummet gör även enkla uppgifter som att kontrollera oljan och andra vätskenivåer mycket trevligare.
Andrahandsvärde

Regelbundet beskriver din bil är ett bra sätt att skydda din investering. En bil som regelbundet är detaljerad och rengöras visas mycket bättre att en potentiell köpare. Skulle det dags att sälja den, berättar en ren, detaljerad bil den potentiella köparen att du brydde dig om det och har väl underhållna det. Regelbundna detaljer kan göra en bil mycket lättare att sälja och kan också eventuellt lägga hundratals dollar, om inte mer, till dess värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121963.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.