Instruktion för Omsorg för en sufflett

Konvertibla fordon har tyg eller vinyl tak som kan öppnas och vänd ner i baksidan av bilarna för att ge en öppen air effekt. Eftersom suffletter öppnar och stänger ofta, kan de börja bära ner. Dessutom är det konvertibla tyget inte lika hållbart som traditionella bildelar och är mottaglig för fädning, mögel och andra problem. Men med rätt skötsel, kommer upp mycket längre. Skötsel av tyg och vinyl toppar är densamma, men olika produkter används. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Mild bil tvål
mjuk borste
Trädgårdsslang
Suffletten Vinyl Cleaner Review eller tyg Protectant
dukar Bomull
sämskskinn
Interior cleaner
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med en liter vatten och en mild, flytande bil tvål som inte har några släta agenter . Doppa en mjuk borste i tvålblandningen och skrubba suffletten försiktigt med cirkulära rörelser.
2

Skölj suffletten väl med en trädgårdsslang tills inga såpbubblor kvar.

Billiga 3

Titta noga på suffletten för tecken på mögel, smuts eller fläckar som inte togs bort under tvättningen. Spraya de områden med en sufflett renare lösning som är formulerad för antingen vinyl eller tyg, beroende på vilken typ av material din topp är tillverkad av. Skrubba fläckarna med penseln. Fortsätt att lägga till renare och skrubbning tills fläckarna är borta.
4

Skölj suffletten väl med vatten för att avlägsna alla spår av rengöringsmedel.
5

Låt suffletten till lufttorka helt, sedan tillämpa 01:59 matskedar av en vinyl eller tyg skyddande lösning på en trasa. Placera tyget på suffletten och gnugga den i en cirkelrörelse för att tillämpa lösningen. Lägg mer lösning om det behövs och fortsätt tills du har täckt hela toppen.
6

Applicera en till två teskedar vatten till ett sämskskinn och grundligt torka både insidan och utsidan av eventuella plastfönster knutna till suffletten. Byt till en torr bomullstrasa såsom flanell, och åter torka fönstren för att ta bort eventuella ränder och märken vatten.
7

Applicera en till två teskedar av kupén renare till en trasa och använda den för att torka av insidan av suffletten. Ägna särskild uppmärksamhet åt de stavar som ger stöd, liksom det bakre området där de bästa veck ned.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121638.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.