Hur tunn billacker

Gallring billack är nödvändig innan du använder en pistol för att applicera färgen. Färgen måste passera lätt genom pistolens munstycke för att uppnå en jämn färg över din bil yta. Om färgen är för tjock, har du inte en jämn ström ut ur airbrush pistol och pistolen kommer ständigt bli igensatta. Förtunna bil färg till en mer lämplig konsistens innan du försöker airbrush för en lättare applicering. Saker du behöver
plastbehållare
sprayflaska
thinner eller lack
måla
mätsticka
Visa fler instruktioner
1

Förbered färg för gallring. Avsätt lämplig mängd färg du behöver för ditt projekt. Det är bäst att upphäva all färg du behöver i projektet på en gång. Detta kommer att säkerställa all färg förtunnas jämnt och på samma sätt. Placera färgen i en ren behållare av plast.
2

Fyll en sprayflaska med thinner eller lack. Dessa objekt säljs på någon hårdvara leverans butik. Du måste välja lämpliga thinner eller lack för att blanda med den typ av auto färg du kommer att använda. Innehållet i din färg kommer att definiera vilken typ av tunnare du kommer att använda. Följ riktlinjerna på baksidan av varje tunnare behållare att välja en som arbetar med innehållet i din färg varumärke. Tillämpa de tunnare med en sprayflaska gör för enklare hantering, det kommer att minska risken för att lägga alltför mycket tunnare och förstöra din måla
3

Kombinera tunnare i billack.. Det finns ingen exakt mätning av förtunning som bör användas. Det varierar mycket inom varumärken och även färger. Det är bäst att följa tillverkarens kontur för en ungefärlig beräkning. För bästa resultat, spraya några sprutar av tunnare i färgen på en gång under omrörning med en mätsticka. Detta gör att du kan övervaka färgens konsistens som du går, snarare än vad som ursprungligen gissa hur mycket du behöver.
4

Blanda tunnare och färgen. När du har nått en punkt av lämplig konsistens, blanda kombinationen väl. För att testa konsistensen, plocka upp containern av färg och försiktigt luta behållarens sida till sida. Innan du lägger tunnare, skulle färgen har en långsam reflex, släpar något drifting av sidorna av behållaren efter du luta behållaren. När du har nått rätt konsistens, färgen kommer att driva vid ungefär samma hastighet som du luta behållaren. Tänk på att du inte vill att din färg för att vara för tunn, som kommer att dyka upp som förflyttning av färg i behållaren är snabbare än din vippande rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121031.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.