Hur man tar bort repor från en Mustang vindruta

Mindre ytliga repor och gropar är nästan oundvikligt med någon vindrutan, inklusive din Mustang vindrutan. Repor kan uppstå under normala körning, orsakad av blåst sand eller annat skräp. Ofta en torr eller trasig vindrutetorkare är den skyldige. Oavsett orsaken du vill de gått repor. Repor är inte bara en kosmetisk störning, men under vissa ljusförhållanden repor kan även vara en potentiell fara. Medan polering ut grunda repor är inte särskilt svårt, bör du planerar att spendera en hel del tid att arbeta på det. Även om det är möjligt att polera ut små och grunda repor för hand, är den här artikeln kommer att anta att du äger (eller har hyrt) en buffert eller att du har fäst ett putsdyna till din borrmaskin. Saker du behöver
Ammoniak
handduk
Icke-slipande skum putsdyna
Låg hastighet orbital buffert eller borra
juvelerare Rouge | 0000-grade stålull

Visa fler instruktioner
1

Tvätta fönster med en blandning av 1 del ammoniak till 4 delar varmt vatten. Skölj och torka med en handduk.
2

Blanda bara tillräckligt med vatten med din juvelerare rouge (finns på de flesta glas butiker) för att bilda en pasta bara något tjockare än pannkakssmet.
Sida 3

Sprid pastan på och runt scratch.
4

Förvandla din omloppsbanor buffert eller borra till låg hastighet och polera området repan. Om du använder en borrmaskin se till att hålla dynan rörelse. Använd måttligt tryck. Stanna precis innan pastan är helt torr.
5

Torka området med en fuktig trasa och låt det torka.
6

Inspektera glaset. Om scratch kvarstår sedan upprepa processen. Beroende på djupet av scratch processen kan behöva upprepas flera gånger tills scratch är borta. Med 0000-grade (4 nollor) icke-slipande stålull
7

Lätt polera hela din vindruta . Gnid hela vindrutan lätt med stålull, antingen med en cirkelrörelse eller en kombination av raka och cirkelformade rörelser. Tvätta vindrutan med en blandning av 4 delar vatten till 1 del ammoniak och skölj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120975.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.