Hur polska Wheel Lip

Det finns inget som att köra en ren bil på en solig dag. När solen reflekteras de blanka ytor, det gör färgen glittra och krom glans. Aluminiumfälgar är mycket vanligt på dagens bilar, men de kan komma väldigt tråkigt även när de är på sin renaste. Men om du inte har krom hjul, kan läppen av aluminiumhjul göras för att lysa som Chrome med hjälp av material som plockas upp på din lokala auto leverans butik. Saker du behöver
500, 1000, 1500, och 2000 grit (våt-torr) sandpapper
Vattenslang
Vatten sprayflaska
Wheel rengöringsmedel
Icke-slipande handdukar
Aluminium polish
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Gå till din bil leveranser butik och köpa sandpapper med korn värden av 500, 1000, 1500 och 2000. Rengör varje hela hjulet med ett milt rengöringsmedel hjul är noga med att ta bort allt bromsdamm och fett från ytan av hjulen. Låt dem helt torr innan du flyttar till nästa steg.
2

Sätt på skyddsglasögon och när hjulen är torra, använd 500 papper grus sand till lätt skura läppen av hjulet för att avlägsna eventuella brister . Nu tar sprayflaska och spraya läppen av hjul med en fin dimma av vatten. Medan våt, använd 1000 grit sandpapper och skura läppen av hjulet tills det börjar att visa de "lättare" aluminium undertill.
3

Använd vattenslangen för att skölja hela hjulet gör Kontrollera att hjulet läppen är fri från skräp från de tidigare stegen. Ta en icke-slipande handduk och torka hjulet läppen. Spraya hjulet läppen igen med vattenflaska och använd sedan 1500 grit sandpapper att skura hjulet läppen samtidigt som du trycker lite hårdare den här gången.
4 p Om nödvändigt, skölj hjulet med vattenslang för att ta bort skräp och spraya hjulet läppen med vatten och sedan skura läppen med 2000 sandpapper. Detta bör ta bort eventuell oxidering och brister som återstod från de tidigare stegen
5

Tvätta hjulen igen med hjul rengöringsmedel,. Låt torka och sedan polera hela hjulet med aluminium polish. Låt polish sitta på hjulet i ca 20 minuter innan polering ut. Detta kommer att försegla aluminium för att förhindra ytterligare oxidering och gör hjulet lättare att rengöra senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121790.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.