Hur man använder Porter Cable 7424 Bil Buffer

Bil älskare njuta överallt gör sina bilar lysa med showroom-ny lyster. Tyvärr, eftersom lacker ålder, utvecklar de en härdad film, vilket ger en bilkaross ett tråkigt utseende. Denna slöhet kan inte avlägsnas genom handtvätt eller ens hand vaxning. Därför är makt buffertar uppfanns. Effekt buffertar ger maskin-nivå gnugga kraft som kan besegra den tuffaste färg och problem finish. Att veta hur man använder en buffert som Porter Cable 7424 kan göra att få din bil att skina enklare, vilket eliminerar en hel del armbåge fett. Saker du behöver
Vatten
Slang
Biltvätt
Wash svamp
Buffer
Buffer Pads
polska eller förening
Visa fler instruktioner

1

Tvätta och torka bilen. Var noga med att gå tillbaka över några missade fläckar. Parkera bilen i skuggan av en carport, garage eller skjul. Parkera inte det under ett träd. Låt bilens kaross för att svalna helt.
2 Titta över färgen villkoret i tillräckligt ljus för att hitta fläckar.

Titta över bilens lack ordentligt. Ta din tid och jakten på eventuella repor, fläckar eller mindre lackskador som en buffert kan reparera kort för ommålning bilen. Bedöma den övergripande färgkvalitet på färgen, letar efter tecken på film uppbyggd, oxidation och slöhet.
3

Välj polering föreningen eller polish som kommer att ha rätt slipmedel kvalitet till bästa reparation och återställa lacken du har just undersökt. Få en tyngre slipmedel förening om bilens lack är i dålig form, med massor av repor och oxidation. Välj ett mindre slipande polish om färgen har färre repor.
4 A spegelliknande glans är ett tecken på att en Porter Cable 7424 har använts.

Välj lämplig polerrondell för bilens färg /finish skick. Center och installera det på fästplattan av Porter Cable 7424 buffert. Luta bufferten så att dynan är vänd uppåt. Sätta in lite polish eller förening på kudden. Se till att produkten är en färg renare som tar bort virvlar och andra fläckar som polerar.
5

Vrid buffertdynan med det avsatta polska nedåt och nuddar den till lacken utan att vrida buffert på. Upprepa denna process tills du har använt dynan att deponera polish på ett område ungefär 3 meter med 3 meter i storlek.
6 Ta din tid runt torkare och främre galler för att komma in i varje veck.

Slå på bufferten vid låg hastighet i början, säger 2 eller 3 på Porter Cable 7424 handtag justering, att grundligt sprida och belägga ytan du bara deponerade polish på, och för att ge den polska att komma in i dynan. Öka hastigheten och styra bufferten som det fungerar polish i färgen.
7

Utsätt inte hårt tryck till bufferten. Använd ljus, stadigt tryck på Porter Cable 7424 handtag. Flytta in långsamt, lång, back-och-tillbaka passerar över färgen, låta bufferten och pad göra jobbet. Följ samma process och arbeta dig över hela karossen.
8

Ändra putsdyna till en avslutande pad. Gå tillbaka över bilen med buffert och ta bort ljuset filmen kvar av polering. Använd info spray och en mjuk ren handduk för att avlägsna dammet den avslutande pad efterlämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121741.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.