Hur Ren Bil Plast

Med rätt skötsel kan interiöra delar i en bil länge. Rengöring och underhåll kan hålla plasten bildelar söker nytt. Inre delar såsom instrumentbrädor och konsoler centrum är exempel på plastdelar som kan dra nytta av rutinmässig rengöring. Använda rätt produkter på interiör plast är viktigt för livet i kupén. Allt som krävs är dessa tre enkla steg för att ordentligt rengöra bilen plast. Saker du behöver
mjuka trasor
Automotive plast renare och skyddsmedel
Vakuum med fogmunstycke fastsättning
Visa fler instruktioner
1

Rengör alla plastytor med en fuktig mjuk trasa för att få majoriteten av smuts och damm från plasten. Om duken blir mycket smutsig, tvätta med tvål och vatten innan du använder den igen.
2

Spraya lätt fordonsindustrin plast rengöringsmedel och skyddsmedel direkt på en ren torr trasa. Arbetet med en liten del av bilen plast i taget. Rengör liten del med trasan och plast renare. Torka avsnitt med en torr trasa, och sedan gå vidare till nästa avsnitt.
3

Vacuum springor och ventiler med hjälp av ett vakuum med en skreva attatchment.
4

Rengör plasten igen med en trasa som har bil-plast renare och skyddande renare sprutas på det. Denna andra rengöring tar bort eventuellt damm och smuts som var utspridda på plasten under dammsugning processen samt ger en fin lyster till plasten. Stora delar bör utarbetas en i taget.
5

Torka all plast med en ren torr trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120911.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.