Hur att rengöra insidan av strålkastarna på en 2002 VW Golf

VW Golf är en kompakt kombi bil som tillverkas av Volkswagen företaget. Det har varit i produktion sedan 1974 och är känd för att vara Volkswagens mest sålda modell. Golf är ett elegant, men ändå praktisk bil. Däremot kan smuts och grus komma in i det inre av bilens strålkastare. För att rengöra insidan av strålkastarna, måste hela strålkastare montering tas ut ur kroppen i bilen. Saker du behöver
Tänger
Ratchet skiftnyckel som
skruvmejsel
Vridmoment uttag
Pappershanddukar
tvättsprit
mjuka trasor
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på din bil. Ryck i hörnen av den främre grillen och frigör spärrarna på båda hörnen. Lossa huven spärren med en tång och lossa klämman som håller den främre grillen. Lyft den främre grillen från huven och ställ den åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna som fäster stötfångaren till bilen med en spärr. Dessa skruvar är de närmast strålkastaren. Sedan, ta bort de två skruvarna under fender genom att vrida dem med handen. Addera 3

Bänd ut plastbiten på den nedre delen av stötfångaren med en flat skruvmejsel. När du tar bort pjäsen, ser du en skruv i det övre vänstra hörnet av hålet. Ta bort skruven med ett vridmoment socket. Dra försiktigt ut stötfångaren från kroppen av bilen.
4

bort plasten skärmning runt strålkastaren. Skruva ur de två skruvarna på toppen av plasten skärmning. Dra stötfångaren ut en aning och ta bort de två skruvarna på undersidan av strålkastaren med en skruvmejsel.
5

Dra strålkastaren ut, nog att du kan koppla ur selen på ryggen. Bär strålkastaren över till en plan arbetsyta.
6

Bänd upp kanten på strålkastaren med en skruvmejsel. Försiktigt öppnar den främre plastskyddet av strålkastare. Ta bort glödlampan försiktigt och se till att du håller den med klorna.
7

Torka ur insidan av strålkastare med en fuktig pappershandduk för att torka bort damm och smuts. Häll en liten mängd gnugga alkohol på en mjuk trasa och torka runt kanterna, kanter, och alla ytor på insidan av strålkastaren. Låt insidan av strålkastaren för att torka i minst 30 minuter.
8

Sätt tillbaka lampan i strålkastaren. Skjut lampan på plats. Placera den främre plastskyddet av strålkastare tillbaka till pannlampan. Tryck försiktigt luckan på plats. Anslut strålkastaren sele
9

tillbaka och skruva strålkastare tillbaka i stötfångaren. Placera stötfångaren tillbaka till sin plats och sätt tillbaka skruvarna som håller stötfångaren till bilen. Sätt tillbaka skruven på insidan av hålet på den nedre delen av stötfångaren, liksom. Sätt tillbaka den plastbiten som går in i hålet, sedan sätta tillbaka skruvarna enligt Bender.
10

Sätt tillbaka huven spärren och sedan låsa klämman på plats igen. Skjut tillbaka huven grillen för att låsa in grillen tillbaka till bilen. Stäng huven på din bil. Slå på bilstrålkastare att se om ljusen fungerar därefter. Kontrollera alla lampor och signaler innan du kör din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121508.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.