Hur man vända tråkig färg i Shiny Paint

Hur man vända tråkig färg i glänsande färg. Detta är mer avancerad än din normala orbital buffert kompetensnivå, med hjälp av en hög hastighet buffert kräver övning och det är en snabbguide för att komma igång. Saker du behöver
High Speed ​​Buffer
Ull Pad
Medium Cut Foam Pad
syntetisk förening
Polska
karnaubavax
Visa fler instruktioner

1

Först, medan bilen är i skuggan, tvätta utsidan av fordonet väl (använd tvål biltvätt bara ingen skålen degergent). Torr fordon med en mjuk ren handduk eller ett sämskskinn. .
2

Placera en handduk över vindrutan och plastbitar på fordonet eller ännu bättre, kan tejpa papper över allt som inte måla (overs ber från bufferten vara mycket svårt att få ut särskilt Om du inte får bort det genast!
3

Nu, klämma på flaskan och dra en linje över färgen med föreningen ca 6 "över motorhuven (som att sätta senap på en varmkorv). Ha Ull Pad redan på bufferten, som buffert mellan 800-1200 rpm, och innan du trycker på knappen plats kudden vid början av linjen du ritade, och arbeta dig mot slutet av det . HÅLL PAD FLAT i plana ytor och bara vinkla dynan när du är på svåråtkomliga ställen. Du måste använda en variabel hastighet buffert och börja långsamt så du inte slänga föreningen över hela bilen.

4

Var noga med att hålla bufferten med handen precis tillräckligt stram för att hålla bufferten på plats, (utan att behöva trycka bufferten ned hårt på färgen, har bufferten mesta av arbetet). När du får önskade resultat från upprepa föreningen förfarandet i ett område, upprepa över hela bilen. Vid det här laget har du förmodligen har några virvlar som du behöver för att polera ut.
5

Avlägsna Ull Pad och använda mediet cut pad och upprepa processen du använde under Compounding, men denna gång med den polska (du kan även använda swirl remover). Börja med en tunn linje ca 6 "och arbeta in färgen, gå långsamt (inget behov att rusa) kan du öka bufferten hastigheten till ca 1800-2400 *** om din bekväm med högre hastighet **** (minns bränna färgen är när du värmer färgen med högre hastighet och brist på kontroll. Du bör börja se några fantastiska resultat med den polska Prova Meguiar Deep Crystal Sytem polska!
6

Torka alla överskottet föreningen och polera med en mikro-fiber (wet det, hjälper det), och sedan använda din favorit vax och ta bort när det har torkat, med en ren mikrofiberduk. Du kan även avsluta med ett lager av slutbesiktning eller lera glidmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121002.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.