Hur man installerar en vinyl dekal på ett bilfönster

Många bilägare väljer att pryda bilar med vinyl klistermärken eftersom klistermärken är enkel att installera och lätt att avlägsna. Innan du installerar en vinyl dekal på en bil fönster, förbereda ytan av fönstret försiktigt för att säkerställa att den är fri från smuts och kemikalier. Ett ordentligt förberedda fönster ytan kommer att hålla vinyldekal ordentligt tills du är redo att ta bort den. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel (utan ammoniak) katalog pappershanddukar ruler
Visa fler instruktioner
1

Rengör glasytan noga innan ansökan av Stciker. Spraya ytan med fönsterputsmedel och torka hela glasytan väl med hushållspapper för att torka glaset helt.
2

Ta bort papperet skikt på undersidan av vinyl klistermärken noggrant. När du hanterar vinyl dekal, håll den vid den yttre kanten av kvarvarande papper lagret.
3

Placera vinyl dekal där du vill ha det på glaset. Innan du faktiskt placera den på glaset, se till att du har det i den exakta platsen du vill ha den. Använd en linjal för att hitta mitten av glaset, om det behövs.
4

Sänk vinyl dekal ner på glaset försiktigt på önskad plats. Skjut händerna hårt över dekalen från mitten av klistermärken på ytterkanterna för att göra dekalen slät och avlägsna eventuella luftbubblor fångade under klistermärken. Arbeta tills dekalen är helt platt.
5

Peel tillbaka ett hörn av kvarvarande papper från toppen av klistermärken och ta bort detta papper lager från över klistermärke för att slutföra installationen av vinyl dekal på bilen fönster. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121505.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.