GMC Paint Color Codes

Chips eller repor på ett fordon avslut är oundvikliga, men dessa brister kan minska en bils andrahandsvärde. Det är lätt för alla GMC fordonsägare att röra upp deras färg, de behöver bara veta den rätta färgen koden. Definition

En kulörkod är en unik alfanumerisk kod som tilldelas varje färg färg som en tillverkare använder för sina fordon. Enligt Automotive Touchup, de flesta av GMC: s färg koder för bilar och lastbilar börjar med BC /CC U, som står för baslack /klarlack övre färg, följt av fyra siffror. Koder för GMC: s tvåfärgade modeller använder "U" för att beteckna överkroppen färg och "L" för att indikera lägre.
Plats

Express Paint och Automotive Touchup båda visar att den vanligaste platsen för GMC färg koderna är i handskfacket, bland annat i Acadia, Denali, sändebud, Jimmy, Sierra, Suburban och Yukon. Om koden inte är på en etikett i handskfacket, ta visiret på passagerarsidan eller dörrkarmen på förarsidan. Om du fortfarande inte hittar det, se din instruktionsbok.
Svårigheter
p Om du inte kan hitta klistermärken med färgen koden och du behöver inte längre din instruktionsbok, rekommenderar Express Paint som du kallar din GMC återförsäljare och ge ditt chassinumret, återförsäljaren ska kunna leta upp koden för dig. Du kan också mata in år, märke och modell av din bil till en online-databas, som ofta finns på billack säljarnas hemsidor, för att ta reda på den korrekta koden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121709.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.