Hur får man Luktar Out av bilinredningar

Enligt US Census Bureau, Amerikaner spenderar mer än 100 timmar per år att köra till jobbet. Om du ska spendera så mycket tid i bilen, förhoppningsvis åtminstone doftar behagligt inne. Om du har en foul, ihållande lukt i bilens interiör, finns det några sätt som du kan ta bort lukten och få din bil luktade nästan ny igen. Saker du behöver
handdammsugare
Vinäger
Steam Cleaner Review Fabric luftrenare
Visa fler instruktioner
1

Vakuum bilen grundligt med en hand vac innan du deodorize det. Inte helt enkelt "parfym över funk," som ordspråket säger. Om du lämnar skräp bakom, kommer det att orsaka illaluktande bakterier att börja utveckla i bilen igen.
2

Använd en ångtvätt på klädseln om du har en trasa interiör. Använd en blandning av tre delar vatten, en del destillerat vit vinäger. Var extra uppmärksam på sittytor. Om du har en läder eller vinyl interiör, fukta en luddfri trasa med ättika och gnugga sätena ner. Den ättika kommer både rengör och deodorize sätena.
3

Öppna fönstren i bilen för att låta det inre för att vädra ut och torka.
4

Spray . sätena och golv med ett tyg luftrenare, såsom Febreze eller All Tyg Refresher, när de är helt torra
5

Plocka upp golvmattor - dessa är en viktig källa till lukt, eftersom du arbetar smuts i mattor med fötterna. Placera dem på marken utanför och spraya dem med en slang. Gör en pasta av hälften bakpulver och hälften vit destillerat ättika, lägga lite på en handhållen borste och skrubba mattorna. Skölj noga för att avlägsna all bakpulver. Ibland fukt sippra under mattorna också, så se till att skrubba området också, innan rengöring med ånga.
6

Torka upp eventuella klibbiga fläckar på instrumentbrädan eller i närheten av din mugghållare med en desinficerande ytrengöringsprocess produkt. En jästa vätskan kan också vara källan till din oönskad lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121276.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.