Hur polska din bil Korrekt

Polering ger tillbaka glans till en bil som har bleknat måla eller gör en nymålad bil ser ännu ljusare ut. Tillämpa polish eller slutföra processen felaktigt, lämnar polerrosor på ytan av fordonet ofta svårt att ta bort. Lära sig att polera din bil korrekt krävs tålamod och praxis, lära sig de rätta procedurerna under processen att tillämpa några enkla steg och notera skillnaden nästa gång du polera din bil. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vatten
bilpolish
hög hastighet buffert
Polersvamp
handduk putsdyna

Visa mer instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan så att solen inte kan värma den målade ytan. Om en buffert används på den målade ytan när varm, kan det skada lacken.
2

Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen och låt den torka ordentligt.
3

Applicera en halv dollar stora mängd bil polish på polerplatta på en hög hastighet buffert. Placera buffert mot ytan av huven på bilen och slå på bufferten på. Flytta buffert i små cirkelrörelser samtidigt som den polska.
4

Polera bilen en panel i taget, börjar med huva och flyttar till framskärmarna, tak, dörrpaneler bakre sidostyckena och bagageluckan. För små platser svåra att nå med buffert, använd en handduk och polera området för hand.
5

Gå över hela bilen igen med en mjuk, torr polerrondell. Detta för att få en glans på ytan av den nyligen polerade färg. Flytta buffert i små cirkelrörelser och inte låta det stanna på ett ställe i mer än en sekund.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121965.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.