Hur polska plastlins Covers

De flesta fordon har skyddande plast linser som täcker strålkastarna. Över tiden linserna får hack och repor från stenar och andra väg skräp. Plasten blir också grumlig. Detta kommer att begränsa mängden av ljus som passerar genom dem, vilket gör det farligt att köra på natten. Saker du behöver
Tvål
plast polish
Rags
Maskeringstejp
Electric buffert
Visa fler instruktioner
1

Tvätta linserna med varmt vatten och en mild tvål innan du försöker polera dem. Smuts och skräp på linserna kommer att fungera som slipmedel och kan repa plasten mer. Skölj alla tvål av med färskvatten.
2

Använd en kommersiellt polish som är godkänd för användning på plast för att polera linsen. Applicera polish till en ren trasa och arbeta i en cirkelrörelse. Ta bort all polish från plasten.
3

Polera linserna med plast polish en andra gång. Den här gången använder en linjär upp och ner rörelse. Det är viktigt att polera i både en cirkulär och en linjär rörelse så att du får alla de repor.
4

Ta bort alla kvarvarande polerrester med en ren mjuk trasa och massor av vinklad fett. Om du tillåter rester kvar på linserna, kommer skräp fastnar på plast och linserna blir grumlig igen på nolltid.
5

Buff linserna lätt med en elektrisk buffert med hjälp av en skum skiva eller en bomullstuss om de fortfarande är grumlig efter polering. Bufferten kommer att jämna ut eventuella kvarvarande repor. Du kan maskera området runt objektivet om du använder en buffert för att inte skada lacken på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120878.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.