Hur man installerar bilmatta

Matta gör varje våning känns mer lyxig och varm. Din bil bör inte vara annorlunda än ditt hem när det gäller komfort. Oavsett om du vill göra en ny bil mer bekvämt, få en gammal bil färdig för försäljning eller retool en klassisk modell till sin forna glans, är bra mattor en tillgång. Du kan köpa eftermarknaden mattor från auto delar återförsäljare. Du kan också använda din gamla mattan som mall för din nya mattan, vilket gör det lättare för dig att passa nya mattor. Saker du behöver
Nya mattor
Wrench
Skruvmejsel
Brukskniv
Liten kvast
Vaccuum
Limspray
Visa fler instruktioner

1

Rulla ut mattan och sprider ut i solen med den högra sidan uppåt. Solen kommer att hjälpa slappna av mattor och rynkor frisättning och veck.
2

bort sätena från inne i bilen med hjälp av en skiftnyckel. Ta ut montageskenorna underifrån sätena liksom.
3

Ta ut mittkonsolen med en skruvmejsel samt alla andra delar som utgör hinder för att ta bort den gamla mattan. Detta kan inkludera säkerhetsbälte konsoler, paneler sparka och paneler.
4

Dra upp gamla mattan och ta bort den från bilen. Får inte bli av med den gamla mattan tills du är säker på att den nya passar ordentligt, som du kan finna det lättare att använda den som en mall.
5

Vik mattan på längden och plats vecket utmed centrumlinjen puckel av bilen. Dra varje sida av mattan ner på bilens golv.
6

Skjut den nya mattan på plats. Kontrollera att alla konturerna av mattor passar smidigt längs konturerna av bilens golv.
7

Skär ut mattan med en mattkniv för att rymma delar du sätter tillbaka och hårdvara där de montera. Gör ett "X" klippa för att undvika att ta bort överskott av mattor.
8

Lyft mattan tillbaka upp och sopa bilen golvet med en liten sopborste. Dammsug bilen samt att avlägsna eventuell kvarvarande dammpartiklar.
9

Applicera spray lim över hela bilens golv. Byt ut mattan tillbaka till bilen och släta ner på plats.
10

Slät ut mattan fibrer med en borste och kontrollera att alla mattor pressas ordentligt ner i golvet.

11

Sätt alla de borttagna delarna tillbaka till bilen i omvänd ordning för hur du tog ut dem. Installera sätena när alla andra delar har satts på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121739.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.