Hur man byter en Bumper Cover

stötfångarhöljet på en bil är den del på fram-eller baksidan som skyddar stötfångare sektionerna. Lamporna och grill av en främre stänkskärm är också inrymt i locket. Om du engagera dig i en mindre olycka eller skada locket bortom reparation, måste du byta ut locket mot ett nytt. Du kan enkelt köpa en cover ersättare stötfångare för att matcha bilens finish och installera det själv för att spara pengar du vill spendera på att ta den till en mekaniker. Bumper skal finns i bildelar butiker och varierar från $ 100 till $ 400. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Stötfångarskydd
Visa fler instruktioner
1

Lås bromsen nöd parkering, för att undvika att bilen att rulla eller flytta när du tar bort stötfångaren.
2

Lossa skruvarna som håller hjulet väl liners på plats med en skruvmejsel. Detta kommer att utsätta de skruvar som håller stötfångarens skruvar.
3

Lossa bultarna som håller stötfångaren på plats, med hjälp av en skiftnyckel, och ha en vän att stödja det medan det fortfarande är kopplad till bilen.
4

Koppla ledningarna kör till stötfångaren för att separera dimljus från bilen. Dra ut de armaturer från stötfångarhöljet.
5

bort grillen i stötfångarhöljet, ta ut skruvarna som håller den i locket. Detta gör att du kan separera grillen och stötfångarhöljet.
6

Fäst grillen och armaturer i det nya stötfångarhöljet, med hjälp av hårdvara du bort från det gamla locket.

7

Anslut nödvändiga kablar. Stöd stötfångarhöljet framför din bil eller har din vän håller den på plats igen.
8

fast stötfångarhöljet med de kvarhållande bultarna du tog ut tidigare. Dra åt bultarna för att hålla stötfångarhöljet ordentligt mot bilen.
9

Byt hjulhuset liners med skruvarna du tog ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121690.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.