Fördelar med Vaxning en bil

applicera vax på en bils lack är ett effektivt sätt att göra färgen håller längre. Även om något tidsödande och arbetsintensivt, vaxning en bil erbjuder långvariga fördelar till bilens exteriör som mer än kompenserar för den inblandade ansträngning. Vad som följer är en kort lista över de många fördelar som vaxning en bil erbjuder. Shine och Gloss

naturliga glans och glans på färgen återkommer efter en vaxning. Medan tvättar bilen tar bort smuts, damm och skräp, vaxning det ökar utseende och utseende av sin färg genom vitalisering färgen molekyler.
Emot smuts

Vaxet repellerar vägsmuts, miljögifter och spillning träd - vilka alla är viktiga billack brottslingar. Ju mindre vägsmuts och miljömässiga skräp som ansluts till en bils färgytan, renare bilen förblir och lättare blir det att rengöra.
Sun Fighter

bilvax rockar bilens färg med en skyddande barriär som motstår och avböjer ett solens ultravioletta strålar, som håller ett fordons lack ser bättre under längre perioder. Solen är ökänd för att orsaka för tidig bärgningsfordon färg och skador.
Återställa Paint

Bleka billack, vilket är normalt ett resultat av exponering för höga temperaturer, vanligtvis från solen men ofta från motorns värme (speciellt på motorhuven på bilen), ser livlöst och förlorar sin naturliga färg och glans. Ett vax coat kan återställa nästan normala färg och glans.
Vatten fläckar

Vatten fläckar är mindre benägna att bilda. Vatten droppar ofta bildas när områden med inneslutet vatten på eller i närheten av en bil kropp gjutning eller fönster gjutning sippra ut och köra ner sidorna av karossen. Dessa pool i ett försänkt område på lackytan och torr. En vaxad yta uppmuntrar vattnet formas till droppar, eller gel, och kör ner sidorna av bilen och på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121025.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.