Hur Ren Black Fender Flares

Svart plast stänkskärm nödraketer används på ett antal olika fordon, inklusive Jeep Wrangler, en robust och pålitlig terrängbil, samt på äldre bilar som VW GTIs som producerades i 1980-talet och början av 1990-talet. Eftersom svarta stänkskärm nödraketer är gjorda av plast och inte metall, tenderar de att torka ut med tiden, och till slut ser tråkig och platt om den inte vårdas. Saker du behöver
vattenslangen
Tvål
Bucket
frotté trasor
Vinyl och plast dressing
Visa fler instruktioner
1

Skölj facklor med vatten och slang, se till att du skölja de områden där facklor möter metallen karossen så att smuts och skräp kommer att lossas och tas bort.
2

Tvätta facklor med en blandning av tvål och vatten. Använd en tvätta mitt eller en handduk och tvätta den flare så att all smuts är borta. Torka flare med en ren frotté handduk så att det inte finns något ludd kvar på flare. Addera 3

Spray plast och vinyl dressing (se Resurs) rikligt på facklor. Låt förbandet suga in facklor i en minut eller så, och sedan polera förbandet in i facklor tills den djupa svarta färgen återställs till nödraketer. När förbandet har dränkts i ett par minuter, gå tillbaka och se till att förbandet har tillämpats konsekvent på ytan av facklor. Applicera förbandet som behövs.
4

bibehålla utseendet av facklor genom att regelbundet tvätta facklor och sedan bevara glans av svart finish genom att applicera vinyl dressing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121418.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.