Hur man tar bort de gummimärken på en Bumper

Rubber märken på en stötfångare orsakas när fordonet träffar en annan bil, eller gnids mot något misstag. De är också orsakas av kundvagnar slår stötfångaren. Dessa märken förekommer normalt endast på målade stötfångare, inte äldre metall sådana och är faktiskt bara gummi avlagringar kvar av det andra objektet. Eftersom varumärkena är egentligen inget mer än en yta fläck, kan de tas bort med grundläggande fordonsindustrin detailing leveranser. Saker du behöver
1500-grit eller 2000-grit sandpapper
Vatten
Sponge
polermedel
Luddfria dukar
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Gnid nageln över ytan av gummi varumärket för att avgöra om något av det repor off. Om inget av det kommer ut, då är det mest troligt en skråma, och en professionell måste reparera måla
2

Blöt en bit av 1500 -. Till 2000-grit sandpapper tills den är helt mättad och ytan blir för mörkt. Denna sandpapper är nu mer av en buffert än en slipmaskin och känns oerhört smidig i handen.
3

Placera våtslippapper ovanpå gummit märket på stötfångaren och flytta den i en cirkulär rörelse tills alla gummimärken är borta.
4

Blöt en svamp och krama ur den för att ta bort det mesta av fukten. Applicera 1/2 tsk. av polervax till svampen.
5

Placera svampen på det område där du tog bort repor och flytta den i cirkelrörelser för att polera området och ta bort eventuella repor.
6

Skölj svampen i rent vatten för att avlägsna polermedel. Krama ur den och torka av stötfångaren för att avlägsna föreningen rester från det.
7

Torka området torrt med en luddfri trasa. Sedan gäller 1 tsk. av bilvax till en ren, torr och luddfri handduk och tillämpa den på området tills den inte längre är synlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121671.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.