Hur polska Headlight Covers

Strålkastare, lamporna vid den främre delen av bilen, ge belysning åt dig medan du kör på mörka vägar eller under regniga vädret. Dessa täcker eller linser av strålkastarna kan bli immig över tid från exponering för elementen, lämnar dem med ett halvgenomskinligt film och minska deras effektivitet. Du kan polera skal på bilens strålkastare till en ren, klar stat utan att behöva byta ut hela lätt montering. Saker du behöver
Maskeringstejp 1500-grit sandpapper
slipblock
3000-grit sandpapper
Klar plast renare och polera
Foam pad
Rotary buffert

Visa fler instruktioner
1

Tvätta strålkastare med vatten och torka området. Tejpa runt strålkastarna med maskeringstejp för att skydda bilen yta som omger lamporna.
2

Wrap ett ark av 1500-grit sandpapper runt en slipkloss och våt-sand strålkastaren att ta bort ett fint lager av lins. Du kan våt-sand genom att doppa pappret i lite vatten och bil rengöringsmedel för att hålla papperet dyblöt.
3

Slipa linsen gång med 3000-slippapper. Du bör även våt-sand med detta papper.
4

Ansök klar plast rengöringsmedel och polish till skum pad av en roterande buffert och polera linsen av strålkastarens tills den är ren och klar.

5

Upprepa slipning och polering steg för den andra strålkastaren och lätt tvätta båda lamporna någon rest eller damm. Ta bort maskeringstejpen runt ljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121621.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.