Hur ta hand om läder sadelväskor

Läder sadelväskor på en motorcykel utsätts för smuts, sol, lera, regn och snö, vilket gör dem svåra att hålla rena. Exponering för dessa element kan förstöra läder sadelväskor om man inte vidtar åtgärder för att förhindra det. Med regelbunden rengöring och behandling, kommer dina sadelväskor pågå i åratal. Saker du behöver
läder rengöringsmedel
Läder Polish
Fuktspärr
Linolja
disktrasa
Sponge
Electric buffert (tillval)
Visa mer Instruktioner
1

Kontrollera att se hur hårda rengöringsmedlet är. Applicera en liten mängd av läder rengöringsmedel till en ren tvättlapp. Försiktigt gnida en liten punkt på undersidan av sadelpåsen med tvättlapp. Om du märker att lädret ändrar färg, blanda lösningen med femtio procent vatten. Om det inte finns någon färgförändring, kan rengöringsmedlet användas som den är.
2

Häll ungefär en matsked av rengöringsmedlet på svampen. Gnid svampen tills det blir skummigt. Försiktigt gnugga sadelväskor med svampen med en cirkelrörelse. Tryck inte hårt på sadelväskor.
3

Torka kvarvarande skummet bort sadelväskor med en ren, fuktig disktrasa.
4

skick sadelväskorna med linfrö olja. Pressa en liten mängd i handen och gnid in den i sadelväskor. Upprepa detta tills varje tum av sadelväskor är lätt täckt med olja. Låt det sitta över natten.
5

Polera sadelväskor med polish gjorda speciellt för läder. Applicera en liten mängd polish, om storleken på tumnageln, en tvättlapp. Gnid polska in lädret i en cirkelrörelse tills all polish absorberas. Upprepa detta tills alla områden av sadelväskor är polerad. Låt det sitta i två timmar.
6

Applicera en fuktspärr på lädret. Avstå från att använda pastor, eftersom dessa kan bygga upp i sprickorna och sömnad. Flytande fuktspärrar bör tillämpas på samma sätt som den polska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121055.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.