Hur polska Car Wheels

Broms damm, sand, bergsalt, smuts och även kemiska föroreningar i luften kan alla ta en vägtull på bilens hjul, Avtrubbning glans. Rengöring hjälper, men ibland bara rengöra hjulen inte kommer att räcka. En dov hjul finish, städa eller inte, kan göra även de trevligaste bilarna ser lumpen. Men om du har en timme eller två för att skona, och rätt typ av metall polish, kan du göra dem hjulen gnistra igen. Saker du behöver
Wheel Svampar renare
Cotton luddfri trasa handduk
Wheel polish (passar dina hjul avslut) katalog Mikrofibertrasor
Wheel vax

Visa fler instruktioner
Hur polska Car Wheels
1

Spray hjulet på hjulen. Tvätta bort det med en fuktig svamp och skölj och torka. Det är viktigt att få all smuts, grus och bromsdamm från hjulen innan polering.
2

Applicera en klick polish, ungefär storleken av ett kvartal, en microfiber putsduk. Torka av den runt kanten och ekrar av det första hjulet du polering.
3

Gnid polish i hjulet, med korta tag. Lägg mer polska till duken, om det behövs.
4

Använd en ren mikrofiberduk för att avlägsna överflödig polish och polera metallen till en hög glans. För den högsta glansen, använd korta, något cirkelrörelser och en lätt beröring. När du har polerat samtliga hjul på detta sätt, gå till nästa steg.
5

Sätt en dime-stora mängd hjul vax på en ren mikrofiberduk. Sprid vaxet mycket tunt över ratten. Uppföljning med den rena sidan av duken för att sprida vaxet över hjulet jämnt. Buff bort allt överflödigt vax. Applicera detta vax på alla hjulen och de kommer att behålla sin polerade utseende mycket längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121022.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.