Hur du hittar Auto MFG kulörkod

Varje fordon har en MFG färg kod som ger specifik information om färg och stil av färg tillverkarna som används på fordonet. Detta gör det möjligt att perfekt matcha färgen på din bil om det är nödvändigt att göra touch upp eller reparationsarbete. Den MFG kod är en etikett på bilen som vanligen består av fyra siffror som föregås av en eller två bokstäver. Den MFG kulörkod kan placeras olika ställen på fordonet. Instruktioner
1

Sök bilen för MFG koden. Biltillverkare placerar MFG koden på olika platser på sina fordon. Sök efter koden i de vanligaste platserna som dörrkarmen på förarsidan, handskfacket, undersidan av huven, och undersidan av trucken.
2

Gå till uniquecarsandparts. com för att hitta platsen för MFG-koden på din bil. Om du har svårt att hitta MFG koden på din bil uniquecarsandparts.com har diagram som visar MFG koden platserna för ett stort utbud av bilar.
3

reda på och anteckna bilens VIN-nummer . VIN-nummer är vanligtvis på en metallplatta på förarsidan av instrumentbrädan. Den innehåller en mängd siffror som alla relaterar till information och detaljer om fordonet. Jot ned numret. Den bildelar butik kommer att kunna avkoda siffrorna och bestämma MFG kulörkod.
4

Gör en online-sökning. Ett antal webbplatser är tillgängliga som ger information om MFG färg koder för specifika bilar. Skriv in information om märke och modell på din bil och du kommer att få en MFG match för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121656.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.