Hur att rengöra en Black Vehicle

Underhåll på den ursprungliga finishen på en svart bil kan verka som en motvind. Efter allt, döljer svart färg ingenting: fingeravtryck, smuts, virvel märken och repor inkluderas. Tvättning, polering och vaxning - helgen strävanden av bilentusiaster - kan bidra till att många av de ytliga fläckar. Konsten att hålla ett showroom yta efter tvätt en svart färg jobb är att se till att det oundvikliga vrids till osynlig. Saker du behöver
tvätta mitt
Två skopor till Car schampo
Mikrofiberduk
Clay bar
Detailing spraya
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan och låt den svalna. Vatten avdunstar för fort, eller ännu värre, kommer tvål avdunstnings leda till fläckar på en svart finish.
2

Skölj bilen med hjälp av en fläkt spruta. En fin dimma löser smuts och hindrar det från att tryckas tillsammans som en slipande dyna under en tvätt mitt. Motstå frestelsen att använda en högtryckstvätt, tänker milda regn istället för Niagara Falls
3

Fyll två hinkar med vatten.. Lägg bilschampo till en hink och lämnar rent vatten i den andra. Doppa en ny tvätt mitt i vatten med diskmedel och börja tvätta bilen. Börja uppifrån och ned och tvätta små sektioner i taget. Doppa karda i rent vatten för att skölja bort smuts och tillbaka i tvålvatten för nästa sektion. Sluta tvätta vid mitten av dörrarna. Tvätt-och skölj mitt sätt hindrar dig från att smuts från den ena delen av bilen till nästa.
4

Skölj bilen. Kasta ut det gamla vattnet och fylla hinkarna. Den nedre halvan av bilen kommer att vara smutsigare än toppen och det vatten som används hittills är förorenad. Skölj tvätta mitt eller börja med en andra för att slutföra tvätt jobbet.
5

Skölj bilen helt med kallt vatten. Den allmänna tumregel är att skölja tills du tror att du är klar, skölj sedan bilen igen. Torka bilen med en uppsättning nya mikrofiber.
6

Kör en lera bar över hela ytan av bilen. En lera bar arbetar för att avlägsna eventuell smuts kvar. Detta är ett viktigt steg innan du avslutar bilen. När beskriver en svart bil, bör ditt mål är att förhindra att trycka smuts runt.
7

Spray en detalj spraya direkt på bilen och polera den i en åtta mönster med en mikrofiberduk. Du är klar när du inte kan se sprayen längre. Detailing sprayer innehåller flytande vax och är enklare att använda än polermedel som måste brytas ned. Detailing sprayen innehåller fyllmedel att reparera små repor i vaxet pälsen som syns på svart färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121008.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.