Vad är det bästa sättet att rengöra Chrome?

Rengöring av krom på din bil är en viktig uppgift. Efter att du har tvättat och specificera din bil, skulle nästa steg vara dina navkapslar och andra krom design metall. Det finns vissa produkter och verktyg som du bör använda för att hålla din bil i perfekt skick. Förläng exponering för vatten kan orsaka rost skador. Du kan förhindra detta genom att lära det bästa sättet att rengöra krom. Plats

Plats kanske inte verkar som en viktig del i städning krom. Men om du bor i en dammig eller regnig miljö, är platsen nästan allt. När vinden blåser damm överallt eller har du lera pölar på grund av regn, är städning en bortkastad ansträngning. Du ska polera din bil i ett garage eller på gatan ifrån någon lera som kan vara runt. Uppfarter och gårdar kan sparka upp oönskat skräp som migrerar till din nyligen detaljerade bil. Du bör också hålla bilen täckt tills ovädret passerat efter att du har rengjort krom. Detta gör att din bil att stanna obefläckade och färskt tills din nästa resa.
Products

produkter som du använder för att rengöra din krom beror mycket på syftet och stil på din bil. Om du bor i ett fuktigt klimat, kan rost vara ett problem. Om du köper krom renare som har rost resistenta ingredienser, kan detta spara tid genom att ta bort rost och skyddar din bil. Det finns också produkter som är säkra för alla typer av krom eller metall. Olja och fett kan vara en enda röra för att rensa upp. Det finns vissa hem produkter som finns tillgängliga som du kan använda för att få en randfri glans.

Diskmedel som har ett avfettningsmedel ingrediens skulle vara bra för mild rengöring. Detta skulle vara användbart för att ta bort bilen oljor eller någon annan typ av smörjning vätska.

Mothers Chrome Polish finns från flera detaljhandelskedjor och fordonsindustrin butiker, inklusive Ace Hardware. Detta renare är enkel att tillämpa och tar bara några minuter med varje bit metall. Du kommer inte att behöva stå ut med ränder eller fläckar. Dessutom är den resistent mot fingeravtryck.

Turtle Wax Chrome Polish också kan köpas på en detaljhandel, hem eller bil butik. Lacket inte bara rengör metallen till en spegel-liknande kvalitet, men det tar också bort rost. Du kommer att undvika repor från stenar och andra väg skräp. Produkten ger också en skyddande beläggning på Chrome att studsa bort smuts, lera och fukt.
Verktyg

Vissa verktyg gör att du kan rengöra krom mer effektivt. Du behöver en hink med varmt vatten och en mjuk tvättlapp för att avlägsna löst damm och smuts. En mjuk borste kan arbeta inbäddade stenar eller lera av din krom utan att repa ytan. En torr handduk är viktigt att ta bort fukt innan du använder rengöringsmedel eller polish. En annan mjuk tvättlapp kommer att vara användbart för att gnugga på polska till Chrome.
Vägbeskrivning

Det bästa sättet att rengöra krom är med enkla steg. Doppa din disktrasa i hinken med varmt vatten. Försiktigt gnugga lös smuts och skräp utanför krom bit. Om det har fastnat på smuts eller lera, använd mjuk borste. Applicera en liten press att borsta lera utanför, men kom ihåg att undvika repor genom att använda små slag. Använd borsten i en fram och fjärde rörelse för att ta bort alla skräpet. När Chrome är fri från väg skräp, torka den med din mjuk handduk. Följ instruktionerna på renare val. Vanligtvis skulle du doppar den torr tvättlapp i din krompolish. Gnugga sedan över din metall i en cirkelrörelse. Applicera två lager av renare för en spegel glans kvalitet. Addera Tips
p Det är en enkel process för att rengöra din krom metall. Läs alla instruktioner och detaljer innan du väljer krom renare eller polish. Använd en som har alla dina specifika behov. Detta kommer att spara tid så att du inte behöver göra om uppgiften.

Innan du använder din städning verktyg, ta dem för några stenar eller hårda material. Chrome kan repas lätt. Främmande föremål måste vara tydliga innan rengöring. Använd aldrig slipande material eller kemikalier på din krom. Dessutom, använd inte någon specifik metall rengöringsmedel som inte innehåller krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120943.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.