Hur Spraya Ytbehandlingar uretan Auto

Urethane produkter är en typ av standard färg som används för att bibehålla eller förbättra utseendet och känslan av en bil exteriör yta. För bilägare som vill återupprätta den autentiska fabriken utseende, erbjuder uretanfärg en enkel lösning över akrylfärger eftersom det helt enkelt ger bättre fördel yta coverage.The som uretan färg har över akryl är att de är mycket tålig och motståndskraftig mot chipping. Om det tillämpas korrekt, kan bilens yta synes ser helt nya. Saker du behöver
Tarp täcker
Maskeringstejp
Utility handskar
Eyewear goggles
Commercial Auto Cleaner Review stor svamp
Vattenslang
Prep lösningsmedel
Lint -fri trasa
200 till 300-grit sandpapper
600 våtslippapper
uretanlösning
sprutpistol
1,3-1,4 Spetsstorlek munstycke
Trä prep stick
Torra trasor

Visa fler instruktioner
1

Skydda golvytan genom att täcka den med presenning under och runt fordonet. Lägg en lock inuti fordonet för att skydda klädseln från finish och färg. Omfatta områden på bilen som du inte vill ha klar med maskeringstejp
2

Arbete i ett ventilerat utrymme,. Öppna alla fönster och dörrar i din arbetsyta så att du inte andas in skadliga uretan rök. Bär utility handskar och skyddsglasögon för skydd
3

Prep ytarean för bilen först,. Tvål ytan med en kommersiell auto rengöringsmedel och svamp. Spraya bilens yta med en slang som ligger på en ljummen temperatur för att ta bort all tvål rester. Handduk torka ytan ordentligt.
4

Använd en prep lösningsmedel för att avlägsna fett och vax från bilen med en luddfri trasa.
5

Sand bort repor eller rost återstoden med 200 till 300-slippapper. Sand områden med 600 våtslippapper på områden där du kommer att tillämpa en grundfärg.
6

Förbered uretan enligt anvisningar på produktens etikett, och se till att röra om med en träpinne tills uretan är slät och fri från klumpar. Applicera uretan till färgen pistolen spruta och upp till pistolens utsedda linje varumärke. När alla bilagor är på plats, vrid pistolens kompressor enheten.
7

omfatta de områden som behöver vara klar sprutning pistolen 12 inches från ytan. Spay ytan i jämna slag, applicera minst två till tre lager av uretan på fordonet, men väntar på 10 minuter för pälsen att torka handslick, mellan varje set för att uppnå jämna skikt.
8

Ställ spay pistolens munstycke på mitt för att tillämpa en dimma beläggning på ytan eftersom detta kommer att göra ytan verkar jämn och slät.
9

Sand pälsen slät med 200-grit sandpapper och torka rent slipas rest med en torr trasa. Spraya ytterligare skikt av uretan in på en låg dysinställning och låt det torka i 24 timmar, innan någon klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121924.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.