Om Car Detailing

Det finns inget som att ha en ren bil. Medan vem som helst kan enkelt rengöra sin bil, det tar mycket tid och ansträngning för att få bilen att se ut som om det bara lossnade utställningslokalen floor.Detailers tar mycket tid och ansträngning för att se till att din bil ser sitt bästa. Detailing är mer än bara tvätta det yttre och dammsugning av mattor. Det handlar om att komma in i alla vinklar och vrår och avlägsna smuts och fett som har byggts upp under åren - alltså återställa bilen till utställningslokalen kvalitet. Historia

Konsten att bilhandlare sägs ha startat i södra Kalifornien, men ingen är riktigt säker på exakt när. Detailing definieras som grundligt rengör ett fordon inifrån och ut, förutom att tillämpa vax och polera fordonet, vilket ger en detaljnivå som skulle anses show-kvalitet. Har spridit

Bruket av bilhandlare USA och har blivit mer än bara en modefluga. För närvarande över 50.000 detailers finns över hela landet, och dessa individer håva in cirka $ 100.000 per år i detalj beskriver försäljningen.
Betydelse

Ibland en individ kommer att ha sitt fordon detaljerad bara för att han vill ha en ren bil. Vid andra tillfällen, beskriver blir en mycket allvarlig sak, speciellt när personen ha henne Auto Detaljerad avser att ange det i en bil show. I bilen visar, är ett fordon ofta bedöms delvis på hur välskötta och rena det verkar. En sådan bil show som ägnas främst till utseendet på bilarna är Concours d'Elegance, ibland kallade Concours.
Typer

finns olika metoder för bilrekonditionering. En är utvändiga detaljer, vilket inkluderar vaxning, claying, korrigera färgdefekter och polering utsidan av fordonet.

Den andra typen är invändiga detaljer. Interiör detaljer innebär vanligtvis flytande rengöringsmedel och borstar. Varje yta i det inre av bilen måste rengöras, från instrumentpanelen, konsolen och visir till instrumentpanelen. Dammsugning utförs liksom Den tredje typen av detaljer har att göra med motorn

:.. Det innebär att ta bort fett och smuts från motorrummet med allrengöringsmedel och DE-raggare

Identifiering

Även om det verkar som detaljer täcker varje aspekt av rengöring av en bil, inte omfattar den inte överväganden som klädsel, målning, kropp arbete eller mekaniska reparationer.

Syftet med detaljer är att föra ut bilens utseende potential via polering och vaxning av yttre färg, hjul och krom, samt genom att ge klädseln och stolar en grundlig rengöring.

Beroende på detailer, kan en kund också kunna köpa underbeläggning tjänster (inklusive rostskydd) och inredning tätningsmedel. Vissa detailers reparera även suffletter eller vinyl klädsel. De flesta gör inte, dock, och kommer oftast hänvisa dig till proffs som är specialiserade på sådana reparationer.
Överväganden

flesta automatisk beskriver butiker är på avlägsna platser. Eftersom de flesta detailers är inte affärsmän utan hantverkare, de vanligtvis inte marknadsföra sina tjänster aggressivt. Du är mest sannolikt att hitta en automatisk detailer arbetar i en mekaniker garage, eller kanske av en privat bostad. Mobil bilrekonditionering är också alltmer populärt, eftersom det gör det möjligt för ägaren att få sitt fordon professionellt detaljerad utan att någonsin behöva lämna hemmet eller kontoret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120935.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.