Återställa Vit Billack

Vita billack är föremål för många problem, bland annat fett och fläckar smuts och det vanligaste problemet, oxidering. Om du vill få det glänsande vita färgen tillbaka, måste färgytan återställas och föryngras med hjälp av professionella tekniker och verktyg. Denna process i flera steg är lite mer omfattande än en biltvätt och vax, men resultaten kommer att vara långvarig och märkbar. Saker du behöver
cirkulär polermaskin
Pad smörjmedel Compounding agent
Polermedel
Finishing jämförelsetjänsten Pad eller mikrofiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Applicera ett tunt lager pad smörjmedel till ett skum förening pad på en cirkulär polermaskin. Applicera en förening agent (som avlägsnar oxidering) till bilens vit färg i området du ska arbeta med. Sedan sprida föreningen genom en 2 fot avsnitt av färg med dynan.
2

Ställ polermaskin till 1000 rpm och arbeta den över ytan på bilen i en åtta stil, avlägsnande av överskottet, försämrad vax och täckbeläggande. Det blir en mjölkaktig rester kvar på bilen efteråt, är det normalt. Gör detta för att hela bilen arbetar i 2 fot sektioner och applicera föreningen till varje avsnitt innan du börjar.
3

Rengör ytan med isopropylalkohol och en ren trasa för att avlägsna föreningen.
4

Ansök polering smörjmedel till ett skum, polering pad på cirkulär polermaskin. Spread polermedel över bilen och sedan jämna ut föreningen med användning polisher pad. Polera ytan vid 1000 rpm flyttar polermaskin i en cirkel åtta mönster. Den vita färgen skall glimma nu efter poleringen.
5

Lägg täckfärg skydd till en torr microfiber handduk eller kudde och tillämpa detta på fordonets yta för hand i korta konsekventa slag.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121504.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.