Så identifierar lacken av VIN

Om du vill veta den ursprungliga lacken på en bil för att måla eller röra upp skrubbsår, ett av sätten att ta reda på är genom att titta upp ramnumret, mer vanligt kallad en VIN. VIN är ett 17-siffrigt nummer som kan berätta nästan all information om en bil, till exempel fabrikat, tidigare rapporterade olyckor och färgkod. Återförsäljaravtalet kommer att kunna fastställa färgen kod baserad på VIN. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN på fordonet. VIN är vanligtvis skruvas in till instrumentbrädan vid nederkanten av vindrutan på insidan av fordonet. Skriv ner den 17-siffriga koden
2

Obs vad gör din bil är,. Blir det någonstans på din bil (om du inte vet det). Leta efter symboler eller märken på stammen av fordonet, såsom VW för Volkswagen eller T för Toyota.
3

Ring återförsäljaravtalet associeras med märke på din bil och låt dem veta att du skulle vilja få veta färgkod på din bil.
4

Läs dem ditt VIN. Varje nummer eller grupp av siffror kan berätta en viss aspekt av fordonet. Grupperingarna och betydelser antal skiljer sig från att göra, så det finns inget universellt sätt att ta reda på din kulörkod. Den VIN kommer inte ha exakt färgkod, men återförsäljaravtalet kommer att kunna ta reda på den exakta färgen baserad på VIN.
5

Skaffa färgen koden från fordonets återförsäljare representant. De kan helt enkelt läsa den faktiska färgen koden. Om du skulle bara veta färgen på färgen, sedan be om färgen samt koden. När du har fått färgen koden, sedan kan du leta upp koden på olika bilfärg webbplatser för att köpa rätt touch-up eller kroppen färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121232.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.