Hur man målar Vinyl på bilinredningar

Vinyl är en av de mest använda materialen för inredningen och kan hittas på allt från dörrpaneler och konsoler center till instrumentpaneler. Över tiden, kan vinyl blekna, få flisas eller helt enkelt titta daterad. Men det kan lätt målas med vinyl sprayfärg för en ny, som ny utseende. Saker du behöver kommenterar: Mineral sprit
vinylfärg
Maskeringstejp
skruvmejsel
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Ta bort vinyl delar som kommer att målas från bilen. Sprayfärg skapar mycket överskottsfärg som du inte vill komma på närliggande inre delar. Mest trim fästs med skruvar, bultar eller klämmor.
2

Använd maskeringstejp och papper för att maskera områden runt trim som inte kommer att tas bort för att undvika att få sprutdimma på andra delar.

Billiga 3

Rengör vinyl delarna noga med sprit för att avlägsna olja, smuts och rester. Förbereda underlag för färg är viktigt. Torka delarna med en ren, luddfri trasa.
4

Använd vinyl sprayfärg, som finns i märken som Rustoleum. Skaka burken i en minut eller så innan målning. Spraya på ett lätt damning och låt färgen torka i några sekunder. Applicera tre eller flera appliceringar eller spolning med en konsekvent fram-och-återgående rörelse ungefär 10 inches från den under målning varande ytan. Låt varje lager torka i 10 till 15 minuter innan nästa skikt.
5

Låt den färdiga färgen torka i 48 till 72 timmar innan du sätter delarna i det inre av bilen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121300.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.