Automotive Glass Scratch Removal

Oavsett om du visar din bil som din "baby" eller bara ett sätt att ta sig från en plats till en annan, med en repa på ditt fönster fördärvar hur bilen ser ut och kan komma i vägen när du 're körning. Lyckligtvis finns det enkla steg som hjälper dig att bli av med repor och hindra dig från att behöva spendera en förmögenhet på ett nytt fönster. Repor

Damm, skräp och stenar kan flyga upp från vägen och orsaka oväntade och oönskade repor på din bil fönster. Innan få upprörd eller ta bilen för reparation, finns det några saker du kan göra för att ta bort dessa repor.

Först måste området i och runt grunden för att rengöras. Använd en vanlig fönsterputs och torr trasa, och se till att du rensar bort all smuts i början.

Sedan blandar tandkräm och bakpulver tillsammans i en skål tills de bildar en tjock pasta. Applicera pastan på scratch, låt det torka i några minuter, sedan gnugga in den med en handduk i flera minuter, vilket gör att du får det rätt på scratch. Den tandkräm och bakpulver mix är något slipmedel och bör bidra till att jämna scratch om det är en liten en. När du har gnidit pastan in i fönstret, skölj bort det med tvål och vatten, och varumärket ska vara borta. Addera djupare repor

Om scratch är djupare , kommer du behöva köpa en polering förening, kan erhållas från någon bil affär. Den kratsning föreningen görs med ceriumoxid och kommer i pulverform. Blanda pulvret med lite vatten så att en uppslamning resultat. Använd skyddshandskar och applicera föreningen till scratch och låt den torka i fem minuter, sedan använda en frotté eller polering hjul (även hittas på fordonsindustrin butiker) att gnugga repa i flera minuter tills den försvinner. När du är klar, tvätta ur föreningen med tvål och vatten. Du bilfönstret ska se ren och tydlig, med inga spår av en repa i sikte.
P Det rekommenderas att du använder en polering hjul för att eliminera djupa repor, eftersom det kan ta upp till 25 minuter polering för att få din scratch ut. Om du använder en polering hjul, se till att du skyddar din bil från någon sprej som orsakas av polering, och alltid bära handskar och skyddsglasögon för din egen säkerhet. När du använder Polerskivan på fönster repor, använd kanten snarare än den plana ytan. Tvätta fönstret när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121389.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.