Hur man tar bort en Paint Scratch

Måla repor är oundvikliga när du kör din bil på den öppna vägen. Måla repor inte bara skada utseendet på din bil, minskar också dess värde. En professionell färg och Body Shop kan utföra reparationen, men att anställa en professionell kan vara ganska dyra. Tack och lov kan de allra flesta målar repor behandlas med en produkt som heter gnugga förening. Rubbing finns på de flesta bil-leverans butiker, och är enkel att använda. Däremot kan gnugga förening fungerar inte mirakel. Rubbing kan reparera de flesta måla repor, men kan inte reparera en skråma som är djup nog att repa metall eller plast under lacken. Metall eller plast repor kräver professionell hjälp. Saker du behöver
Gnugga compoundCotton handdukar
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett område som inte är utsatt för direkt solljus och, om fordonet flyttas från direkt solljus, tillåta utsidan av fordonet svalna.
2

Applicera en kvarts storlek mängd gnugga förening på en ren, handduk, sedan applicera föreningen till området som ska repareras.

3

Gnid gnugga föreningen över scratch i en cirkelrörelse med handduken tills föreningen är torrt.
4

Torka föreningen från den behandlade ytan med en andra ren handduk.
5

För envisa repor, tillämpas gnugga förening på repad yta och låt den torka. Torka av föreningen bort med en ren, handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121032.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.