Produkter som liknar Turtle Wax Black Chrome

Turtle Wax Black Chrome är en svart-tonade formel som används för att återställa färg och glans till gummi, vinyl och plast trim på fordon. Det tar bort repor och missfärgningar lätt gång tillämpas. Det skyddar också mot de hårda effekterna av vittring. Även om det fortfarande är en mycket eftertraktad produkt, blir det allt svårare att hitta i USA. Om du är ett fan av denna produkt och letar efter ett alternativ som är mer lättillgänglig, inte leta längre. Vi har sammanställt en lista med liknande produkter som fungerar lika bra. Svart WOW Exterior Trim Konservator

Svart WOW fungerar på alla färgade, släta och lätt strukturerad trim. Den återställer färgen till bilens gummi-eller plastdelar på ett enkelt, en strykning. Det är inte ett tonat formel, varför den kan användas på ljus eller mörk trim. En ärtstor mängd är normalt tillräcklig för att en hel stötfångare. Rimligt prissatta och lätt att hitta, är Black WOW rekommenderas av auto proffs. Du kanske även gillar det bättre än Black Chrome.
Evigt Svart Bumper och Trim återfettande

evigt Black är en permanent färg för användning på svart trim, stötfångare och lister kropp . Det är den perfekta lösningen för plast eller gummi trim som har blivit allvarligt bleknat av solen. Evigt Svarta torkar inom 20 minuter och lämnar inga kladdiga eller oljiga rester och är relativt lätt att använda. Eftersom det är ett färgämne, kan den bara användas på svart trim. Själva produkten är billig och kan hittas online eller på många återförsäljare.
Meguiar s Gold Class Trim Detailer

Meguiar Gold Class Trim Detailer är en mångsidig, enkel att använda rengöringsmedel som ingen garage bör vara utan. Den återställer färg och glans till alla typer av fordonskomponenter, från stötfångare till vindrutetorkarna. Det kan även användas på plast trim i bilen, såsom luftventiler. Meguiar s fungerar också bra till att återställa ytor flaket till sin ursprungliga glans. Enkelt tillämpa en liten mängd på gummi eller plast yta du vill specificera, torka sedan bort överskottet. Meguiar Gold Class Trim Detailer är prisvärda och kan hittas online eller på många återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121500.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.