Hur man gör en bil ser ut som en racerbil

Vill du att din bil ska se ut som din favorit NASCAR förarens bil? Din bil kan inte ha hästkrafter för en racerbil, men du kan åtminstone få det att se på utsidan som den är gjord för speedway. Instruktioner
1

Välj ett nummer och måla det på båda dörrarna nedanför fönstren och på taket. Du vill siffrorna tillräckligt stora så att de täcker de flesta dörrar och tak och färgen att sticka ut från bilens färg.
2

Sätt ditt namn på taket eller dörrkarmen ovanför fönstret . Skriv din signatur i stora bokstäver och har en professionell skylt butik gör dekaler av det. Placera ett klistermärke på ditt land flagga närheten dekalerna.
3

Välj en primär "sponsor" bolag och placera sin logotyp på motorhuven och bakskärmar. Om upphovsrättsliga regler hindrar dig från att ha gjort dekaler, kan du behöva nöja stora fotokopior fästa med tejp eller lim.
4

Välj sekundära sponsorer och placera mindre versioner av sina logotyper längs fendrar nära hjulen . Ett antal av dina favorit produkter kommer förmodligen att fungera bäst.
5

Installera en bakre vinge eller spoiler på bakluckan. De mest populära stilen kan vara en som balanserar på styltor, sträcker lägenhet från ena änden av bilen till den andra och har fenor i varje ände.
6

Fäst ett nät till fönstret på förarsidan . Din bästa insats är att gå till en anpassad bil eller ras butik som kommer att ha fönster nät till salu med installationsanvisningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120897.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.