Hur polska ett rostfritt avgassystem

Polering all krom och rostfria delar på en bil är viktigt. Din bil ska alltid vara i tiptop form, men det är särskilt sant när du säljer din bil. Den rostfritt avgassystem är inget undantag. Oavsett om du vill visa bilen eller redo att sälja, bör varje bit vara i ursprungligt skick. Det är viktigt att du använder en produkt som är säker på rostfritt stål och mjuka rengöring material som skyddar avgassystemet. Saker du behöver
ädelstål
Ultra mjuk trasa
svamp borste
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny svamp borste, en ultra mjuk trasa och ädelstål. Lacket är tillgänglig från de flesta varuhus och auto samt online-butiker. Du kan använda Stanley Geli-Clean, System Stainless Steel Cleaner, Cerama Bryte rostfritt stål Rengöring polska och balsam eller en valfri produkt. Din pensel bör vara liten och tillräckligt lång för att passa inuti avgasröret.
2

Stäng av fordonet. Låt bilen svalna i minst en timme. Detta kommer att hindra dig från att bränna sig på avgasröret.
3

Spray fyra eller fem sprutar av rengöringsmedel på utsidan av avgaserna. För en kräm, använd trasa och doppa i burken. Med en vätska, häll ungefär en kvarts storlek beloppet på mjuk trasa.
4

Torka utsidan av rostfritt avgassystem. Använd små streck, i rader. Börja från slutet av avgaser och gnugga ner mot dig. Plocka upp duken och börja nästa rad vid slutet av avgasröret. Upprepa tills hela avgassystemet är klar.
5

Häll en dime-size mängd på svamp borste. Doppa svampen borsten i burken av grädde. Med en spray, använda två eller tre sprutar inuti avgasröret. Vid sprutning, träffade sidan istället för sprutande rakt i.
6

Använd svamp borste för att polera insidan av avgaserna. Pensla varje sida noggrant för att slutföra uppgiften.
7

vänta cirka 30 minuter för den polska torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120991.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.