Hur vax & Buff billack

Vaxning billack är mycket fördelaktigt för den yttre ytan av fordonet. Vaxet skapar ett skyddande skikt mellan bilens lack och elementen, inklusive solen och UV-exponering, regn, snö och föroreningar. Vaxet kommer också bidra till att förebygga måla oxidation. Vax bör avlägsnas genom putsning vaxade ytan till en glans. Kratsning säkerställer att vaxet pälsen är även över hela fordonet och dessutom gör färgen gnistra och lysa som den gjorde när den var ny. Saker du behöver
Biltvätt
bilvax
bilvax appliceringssvamp
frotté trasor eller en elektrisk buffert
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen för hand eller genom att köra den genom en automatisk biltvätt. Tvättning för hand kan du rengöra alla målade ytan väl innan vaxet pälsen. Torka bilens exteriör med flera handdukar för att minska strimmor orsakade av hårda avlagringar vatten mineral.
2

Applicera bilvax med pad applikator medföljer vaxning produkten. Vaxet bör tillämpas i en cirkelrörelse. Vax hela målade ytan på samma gång. Låt vaxet torka till en tråkig haze Addera 3

Buff vaxet ur bilen med hjälp av någon av två metoder:. Frotté trasor eller en elektrisk buffert. Med antingen metod kommer att ge dig önskat resultat, men en elektrisk buffert gör jobbet går snabbare och blir lättare att utföra.
4

Applicera ett andra och tredje lager vax och polera dessa rockar off av bilens yta på samma sätt som förklaras ovan. Extra lager av vax kommer att ge mer skydd och kommer att pågå längre än bara ett lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121440.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.