Hur fixar Peeling Black Chrome

Black Chrome är ett tillbehör som kommer med många bilar. Det kan ofta hittas på fälgar och grillen på bilen. Om svart krom på bilen är peeling, oroa dig inte - du kan göra något åt ​​det. För att hålla den från peeling vidare tills du kan få dina fälgar eller grill re-kromad, kan du använda en silikon. Detta kommer att hålla fast det förkromade stabilt. Saker du behöver
Stålborste
Silikontätning
Målare mask
Visa fler instruktioner
1

Gå till en detalj butik och få dem bort däcken från krom hjul som du vill täta. Om du inte vet hur man tar bort ett däck från sin kant och har verktygen för att göra det, måste du betala en professionell för detta. Även om det är möjligt att ta av däcket från dig själv, är erfarenheten rekommenderas. Om du tar bort grillen från din bil, når du den genom att öppna huven på bilen.
2

Använd en styv stålborste att skura eventuella återstående bitar av peeling krom från hjulen eller grillen. Skrapa bort peeling krom bitar från ratten eller grillen så det är helt nakna av flingor.
3

Spray kromade hjul eller grillen med silikon. Se till att du täcker hela hjulet eller grill. Använd en målares mask för att skydda dig från skadliga ångor.
4

Låt tätningsmedlet torka. Olika tätningsmedel ta olika lång tid att torka. Du kommer att se hur lång tid det tar på sidan av tätningsmedelsflaskan. Detta bör bara ta cirka 10 till 15 minuter.
5

Få butiken för att montera dina däck. Var noga med att få däcken balanserade så att de är vägen klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121911.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.