Hur får man en Shine på Auto Paint

Oavsett om du precis har köpt en begagnad bil och vill sätta en ny ägare glans på det eller du har försummat din egen lång tid pålitliga auto, få den polska tillbaka på din bil Färgen är inte alltid en lätt sak. Tyvärr finns det inget enkelt spraya-och-torka lösning som kan återställa glans och lyster till skadade bil ytor. Det kommer att kräva mycket arbete och mer än ett fåtal produkter, men det kommer att vara väl värt dina ansträngningar när du är klar med jobbet. Saker du behöver
Högblank biltvätt lösning
Varmt vatten
Bucket
mjuk duk eller handduk
Mikrofiberduk (er) från Clay bar
Clay spraya smörjmedel
Polering handduk
Scratch remover (valfritt) katalog Enhancement polermaskin
acrylfogmassa
Bilvax
skumapplikator
Kratsning
handduk
Visa fler instruktioner

1

Blanda en dubbel portion av biltvätt lösning med varmt vatten och tvätta bilen också. Använd en mjuk mikrofiberduk eller stora absorberande bil mitt för att komma in i sprickor och springor med schampo.
2

Skölj bilen med vanligt vatten och torka för hand med en mjuk duk eller frottéhandduk. Undersök bilen och notera om ytan är ojämn med föroreningar från ytan. Dessa är hårda partiklar som måste poleras ur bilen med en lera-polermedel. Addera 3

Använd en lera bar och en lera spraya smörjmedel för att avlägsna ytpartiklar och jämna ut din lack. Arbete i små delar i taget, rör leran bar i cirkulära rörelser över bilen, stretching och omvikning baren att exponera rena ytor när du arbetar. Spraya leran smörjmedlet över bilen medan du arbetar.
4

Buff och torka rengjorda bilen exteriör med en polering handduk för att avlägsna rester av lera och skräp. Du kan dimma på ytan av bilen med extra lera smörjmedel för att göra rensningen lättare.
5

Undersök bilen för kvarvarande lackskador eller repor. Tung repning och repor kan tas bort med en scratch remover /polish, medan fina virvel märken eller fördärva kan tas bort med en virvel remover /polish, speciellt framtagen för finare etsning. Använd dessa removers med en microfiber polering handduk för hand, eller tillsammans med en polermaskin för en snabbare operation.
6

Seal din bil måla med en akrylharts finish som skyddar den. Applicera avsluta med en mikrofiberduk över hela utsidan av bilen och låt det torka väl.
7

vaxa bilen med en fin show bilvax för att få ytterligare klarhet till målgång. Applicera med en skumapplikator och sedan polera väl med en mjuk polering handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121381.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.