Det bästa sättet att rengöra vindrutor

En flyktig torka eller en skvätt din vindrutetorkare vätska bara inte kommer att göra --- du behöver rengöra din vindrutor regelbundet så att du kan få en klar bild när du kör. Vägsmuts, hårt vatten, och bilens största fiende - fågelspillning - kan alla plåga och försämra synligheten för din vindruta. Gummiskrapa och tvålvatten
p Det finns ingen anledning att köpa en fancy rengöringsmedel för bilens vindruta. Bara få en hink med varmt vatten och krama lite milt diskmedel tvål i vattnet. Du kan också använda en renare del glas (gjord speciellt för vindrutor) till fyra delar vatten. Använd inte ammoniak-baserade rengöringsmedel glas för vindrutan, eftersom de tenderar att vara för hårda för de flesta bilfönster och närliggande delar. Mätta vindrutan med såpvatten och använd en gummiskrapa för att ta bort smutsen. Dra skrapan från mitten av vindrutan till kanten på varje sida och dra den sedan uppåt på kanterna för att få återstoden av.
Applicera en Protectant

När du är klar med rengöringen din vindruta, spraya ordentligt med en del regn-X eller liknande vindruta Protectant och sedan torka av den med en antistatisk duk. Detta kommer att öka din synlighet när det regnar eftersom vattnet bokstavligen blad utanför glaset. Rain-X kommer också i våtservetter som du kan hålla i din bilbarnstol och använder regelbundet för att förhindra att regnvatten rester från sittande på vindrutan.
Den Inre Vindruta
< p> Många människor försummar insidan av vindrutan vid rengöring av glaset. Smuts kan skikt på insidan av glaset, vilket gör det svårare att se tydligt. Du kan skrapa insidan av vindrutan, men det kommer att bli rörigt, svårt att manövrera, och det kan vara svårt att städa upp återstoden från sprickorna i instrumentpanelen. Använd i stället en microfiber produkt vindrutan rengöring med ett handtag som är speciellt gjorda för denna uppgift, som Windshield Wonder eller triangulära glasmästaren verktyg som hamnar i hörnen på glaset (se "resurser" för ett exempel). Spraya det med vanligt varmt vatten, vrid ur den lite så att det inte droppar, och sedan flytta borsten runt från hörn till hörn och slutligen in i mitten för att helt rengöra insidan glaset. Glaset kommer själv torra ränder med några verktyg, men du kan behöva gå igenom det igen med en statisk-fri trasa överblivna spår av vatten och smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121052.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.