Hur man målar Fender Molding på en Jeep Cherokee

Måla fender gjutning på en Jeep Cherokee ger det en ren, snyggare utseende. Både formnings-och signalljusen fender är gjorda av plast och är lätt att måla. Men för en hållbar, långvarig finish, hitta en färg speciellt för plast. Förberedelse är en viktig del av jobbet, så ta din tid. Om gjutningen är repig, lite en slipning hjälper jämna ut det innan du målar den. Saker du behöver
Maskeringstejp
600 grit sandpapper
putstrasa
Paint
Visa fler instruktioner
1

Mask området runt lister eller facklas Jeep Cherokee med målartejp. Mask ända upp till kanten - Oroa dig inte, kommer målare tejp skadar inte din fullföljande
2

Slipa ytan av gjutning eller facklor med 600 sandpapper för att avlägsna eventuella repor på. underlag och avlägsna fjällning eller peeling färg. Om du har tunga urgröpningar i plasten, slipa dem inte kommer att räcka. Du kan behöva byta ut hela gjutningen eller flare.
3

Torka av gjutning med en putstrasa. Detta kommer att ta bort slipdamm och annat löst material från ytan. Glöm inte området runt gjutningen när kryssen. Damm gör flyta, och sprayfärg kan röra upp damm du inte märker, att lämna den i din färg.
4

Applicera färgen på lister eller bloss i flera lager. Börja med ett tunt lager som bara lätt täcker plasten. Låt det torka enligt anvisningarna på färgen du valt för ditt projekt.
5

applicera ytterligare skikt av färg som behövs tills gjutningen har färgen och måla täckning du önskar. Låt färgen torka mellan strykningarna enligt färgen tillverkarens rekommendationer.
6

Ta bort maskeringen efter den sista pälsen har torkat, och låter 24 till 48 timmar innan tvätt eller vaxning Jeep.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121294.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.