Hur Ren Porsche Wheels

Som en high end tysk bil, Porsches inte bara ha vackra kaross och färg från fabriken, men också komma med dyra lättmetallfälgar som behöver ordentlig vård. Lättmetallfälgar utsätts för smuts och väg skräp samt bromsdamm från bromsbeläggen. Din Porsches hjulen bör rengöras och detaljerat regelbundet för att säkerställa att de stannar i gott skick i många år framöver. Många Porsche hjul har en speciell anodiserad finish som är lätt att skada om fel hjulrenöring används. Hjul som har en polerad eller målad yta bör också vårdas på rätt sätt. Saker du behöver
p21 hjulrenöring (eller liknande) katalog fälgborste
bomullspinnar
Luddfria trasor
Vaselin (för eloxerade hjul) katalog Aluminum Polish (tillval ) katalog Automotive vax (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skölj hjulen med en slang för att avlägsna smuts och skräp, spraya insidan av hjulhuset som väl för att få bort all smuts, lera eller löv som kan komma ut senare under rengöring eller när hjulen har rengjorts.
2

Spraya på ett milt hjulrenöring som har rätt pH balans så att den anodiserade yta inte är skadad. Porsche rekommenderar p21 renare lättmetallfälg för eloxerade fälgar, som finns på Porsche återförsäljare.
3

Använd en fälgborste att försiktigt skrubba hjulets centrum, fälgen och insidan av talade öppningar. Använd tops för att rengöra svåråtkomliga områden och urtagen runt muttrarna.
4

Skölj hjulen med slangen efter att de har rengjorts. Torka hjulen ordentligt med en ren, luddfri trasa.
5

Coat eloxerade hjul med en ljus lager av vaselin med några månaders mellanrum för att skydda lacken.
6

Polera hjulen, om de har en polerad yta, med en hög kvalitet i aluminium polska såsom typ tillgängliga från Eagle Day eller Meguiars. (Se Resurser 2 & 3)
7

Wax centrumen på Porsche hjul som har målat centra. Använd en hög kvalitet fordonsindustrin vax såsom natura från Meguiars. (Se Resurser 3) katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121293.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.